fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNLB obezbijedila benefite za klijente koji koriste digitalne kanale

NLB obezbijedila benefite za klijente koji koriste digitalne kanale

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka je za sve postojeće i potencijalne klijente, u periodu pojačanih mjera predostrožnosti s ciljem preveniranja pojave koronavirusa, pripremila posebne benefite koji se odnose na korišćenje digitalnih kanala za poslovanje sa bankom.

“Sa ciljem da smanjimo potrebu dolaska u banku zbog jednostavnih bankarskih operacija, klijentima i građanima smo omogućili besplatno podizanje novca debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori, uz već besplatno podizanje gotovine na NLB bankomatima svim NLB debitnim karticama”, navodi se u saopštenju.

Iz NLB banke su omogućili besplatna plaćanja putem mobilnog i elektronskog bankarstva NLB Klik, besplatnu čalanarinu za naredna tri mjeseca za NLB pakete, koji sadrže mobilno i elektronsko bankarstvo NLB Klik.

Iz banke su rekli da neće biti naknade za obradu kredita u iznosu do 15 hiljada EUR za sve koji za taj kredit apliciraju na online kanalima banke, putem NLB portala i Viber-a.

Za aktivaciju mobilnog i elektronskog bankarstva i druga pitanja i nedoumice, klijenti mogu kontaktirati Kontakt centar NLB-a na 19888, mejla [email protected] i web chat-a na stranici www.nlb.me.

U banci su već ranije preduzeti svi neophodni koraci sa ciljem da se klijentima i zaposlenima obezbijedi najviši nivo poslovne sigurnosti.

“Sada kada je najvažnije da se socijalna distanca smanji na najmanju mjeru i kada se građani savjetuju da borave u svojim domovima, NLB banka ovim putem želi da pomogne svojim klijentima i olakša im korišćenje alternativnih načina obavljanja bankarskih usluga, bez potrebe za posjetom filijali”, navodi se u saopštenju.

Ukoliko klijenti imaju neodložnu potrebu da obiđu filijalu, iz banke su savjetovali da prethodno zakažu sastanak kod svog komercijaliste ili ličnog bankara ili pozovu Kontakt centar na 19888, kako bi se izbjeglo stvaranje gužve.

NLB banka prati smjernice Instituta za javno zdravlje i Vlade, poštuje donešene odluke i dnevno donosi mjere sa ciljem prevencije pojave epidemije koronavirusa.

“O svim novim informacijama, redovno ćemo informisati građane putem svih bančinih kanala, kao i obavještavanjem medija, čija uloga je u datoj situaciji nemjerljiva”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije