fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNLB krediti za refinansiranje donose olakšanje u otplati kreditnih obaveza

NLB krediti za refinansiranje donose olakšanje u otplati kreditnih obaveza

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – NLB banka nudi olakšanje prilikom otplate kreditnih obaveza u vidu kredita za refinansiranje, zahvaljujući kojem je sve kreditne obaveze moguće objediniti u jednu, manju ratu, nezavisno od toga u kojoj finansijskoj instituciji su nastale.

„NLB kredit za refinansiranje donosi povoljnosti kakve su duži rok otplate, do 20 godina – uz hipoteku kao sredstvo obezbjeđenja, ali i nižu kamatnu stopu, već od 4,99 odsto plus šestomjesečni Euribor, te mogućnost isplate dodatnog keša za nenamjensku upotrebu“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su rekli da su uz klijente za brigu o finansijskom zdravlju, u vremenu kada je lično i zdravlje bližnjih zajednički prioritet svih.

„Kako bi klijenti NLB banke ili oni koji to tek namjeravaju da postanu, mogli da zadrže ili unaprijede dosadašnji kvalitet života, NLB donosi olakšanje za postojeće kreditne obaveze, sada i bez troška obrade kreditnog zahtjeva“, rekli su iz NLB-a.

Za NLB kredit za refinasiranje moguće se prijaviti i online, na web sajtu banke, a službenici će kontaktirati zainteresovane stranke u najkraćem roku.

„Uz NLB kredit za refinansiranje – bilo da se radi o ličnim ili mjesečnim obavezama članova porodice za gotovinski ili hipotekarni kredit, te obavezama po osnovu kreditnih kartica ili prekoračenja po računu, nastalih u NLB-u ili u drugim bankama, sve obaveze moguće je objediniti u jednu, manju mjesečnu ratu“, navodi se u saopštenju.

Na taj način klijenti će biti u prilici da lakše servisiraju svoje mjesečne izdatke po osnovu kredita, a mogućnost isplate dodatne gotovine obezbijediće i zadovoljenje tekućih potreba za gotovinom.

„NLB je uvijek na raspolaganju da klijentima pruži neophodnu podršku za lakšu otplatu kredita i da doprinese očuvanju finansijskog zdravlja klijenata“, kazali su iz banke.

Ponuda važi do 31. decembra, a više o ponudi dostupno je na www.nlb.me.

Najčitanije