fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNagrade za CUE hotel u više kategorija

Nagrade za CUE hotel u više kategorija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – CUE Podgorica je nagrađen prestižnom Haute Grandeur Global Awards u četiri kategorije.

CUE je proglašen za najbolji Bed and Breakfast hotel na globalnom nivou, najbolji ekološki i urbani hotel u Evropi, kao i najbolji biznis hotel u Crnoj Gori za ovu godinu.

Generalna direktorica CUE hotela, Jelena Ognjenović, kazala je da su veoma zadovoljni novim priznanjima.

„U ovoj, najizazovnijoj godini do sada, biti na ovakav način priznat od međunarodne javnosti, dodaje ogromnu vrijednost svim našim naporima. Za pet godina postojanja uložili smo mnogo napora da hotel pretvorimo u ono što danas imamo – najinspirativnije mjesto za boravak u glavnom gradu Crne Gore“, rekla je Ognjenović.

Ona je kazala da hotel predstavlja moderan, šik i urbani ambijent, koji pruža nezaboravno i uzbudljivo iskustvo gostima.

„Savršen smo primjer kako nove tehnologije doprinose boljoj zaštiti naše okoline, a otvorena saradnja, inovativnost i odlučnost osnovna su strategija CUE Podgorica. Prestižna priznanja, poput Haute Grandeur Global Excellence Awards, inspirišu nas da konstantno podižemo očekivanja i pružamo još kvalitetniju uslugu svim cijenjenim gostima“, poručila je Ognjenović.

Predstavnici hotela su saopštili da su među ovogodišnjim pobjednicima u mnogobrojnim kategorijama, prema ocjenama gostiju i stručnjaka iz hotelijerske industrije, vrhunski hoteli, odmarališta, Spa i restorani iz čak 60 zemalja svijeta.

Haute Grandeur Global Excellence Awards priznaju izuzetna dostignuća u pružanju dosljednih, izuzetnih iskustava u svjetskoj industriji luksuznog ugostiteljstva.

Osnivačica i predsjednica Haute Grandeur Global Awardsa, Marinique de Vet, kazala je da je za dobijanje tog priznanja neophodno da ugostiteljski objekti briljiraju na svim nivoima.

„U godini koja je donijela neviđene izazove, ove nagrade pokreću veći uspjeh u već izuzetnim ugostiteljskim objektima i postavljaju nove standarde izvrsnosti. Haute Grandeur Global Excellence Awards je više od proslave dostignuća. Poštuje principe napornog rada, posvećenosti, odlučnosti, liderstva i uspjeha. Više nego ikad ranije, priznanje pomaže timovima da ostanu pozitivni i vode ka ciljevima“, rekla je de Vet.

Haute Grandeur Global Awards nadahnjuje još veći uspjeh u već izuzetnim ugostiteljskim objektima i postavlja nove standarde izvrsnosti.

„CUE Podgorica će nastaviti sa pružanjem i unapređenjem vrhuske usluge, a nagrade poput ove biće vjetar u leđa za još bolje rezultate“, poručili su iz tog hotela.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije