fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNa Viberu dostupni prvi zvanični stikeri Opštine Tivat

Na Viberu dostupni prvi zvanični stikeri Opštine Tivat

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Na Viber komunikacionoj platformi od danas su dostupni prvi zvanični stikeri Opštine Tivat.

Iz Opštine su saopštili da su paket stikera, pod nazivom Odmor je u Tivtu, objavili kako bi dodatno promovisali zvaničnu Viber zajednicu Opštine Tivat i Tivat kao grad kulture i destinaciju za odmor.

„Viber zajednica se pokazala suštinski važnom za građane i goste, kada je u pitanju komuniciranje o svim temama, a posebno u trenucima velikih izazova, kao što je to slučaj sa globalnom pojavom pandemije koronavirusa“, navodi se u saopštenju.

Zvanična Viber zajednica Opštine Tivat trenutno ima oko šest hiljada članova iz cijelog svijeta.

Sam naziv paketa stikera oslanja se na kampanju koju istovremeno sprovodi Turistička organizacija Tivat, a za cilj ima promociju turističke ponude grada.

„Paket stikera moći će besplatno da preuzmu svi korisnici Vibera u Crnoj Gori u naredna dva mjeseca. Po preuzmanju paketa stikera, korisnici će biti usmjereni na zvaničnu Viber zajednicu Opštine Tivat“, dodaje se u saopštenju.

Grafička rješenja prvog paketa Viber stikera Tivta rezultat su javnog konkursa koji je Opština raspisala 2017.godine. Na konkursu je nagrađeno rješenje diplomirane grafičke dizajnerke Marije Popović iz Tivta.

Predsjednik Opštine, Siniša Kusovac, kazao je da su u toj lokalnoj samoupravi prepoznali potrebu aktivnog korišćenja savremenih, neposrednih vidova komuniciranja.

„Zvaničnu Viber zajednicu, Opština Tivat je kreirala u okolnostima epidemije, ali smo vrlo brzo prepoznali značaj ove platforme. Sa objavljivanjem paketa stikera, koji prikazuju ključne atrakcije, ljepote i karakteristike Tivta, sigurni smo da će naš kanal komuniciranja na Viberu eksponencijalno rasti i postati relevantan izvor informacija kada je u pitanju Tivat i lokalna uprava“, ocijenio je Kusovac.

On je dodao da su u Opštini uvjereni da će ove i slične aktivnosti doprinjeti promociji Tivta na najbolji mogući način.

Paket stikera prikazuje poznate i prepoznatljive tivatske lokacije, koje prate lokalni izrazi i poruke česte u svakodnevnoj komunikaciji.

Građani i posjetioci Tivta, narednih dana, imaće priliku da stikere vide u velikom štampanom formatu, izložene na popularnoj gradskoj rivi Pine.

Paket stikera Odmor je u Tivtu može se preuzeti na linku https://stickers.viber.com/pages/municipality_of_tivat

Najčitanije