fbpx
NaslovnicaMINA BusinessM:tel unapređuje TV platformu i otključava TV kanale

M:tel unapređuje TV platformu i otključava TV kanale

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel kontinuirano osluškuje potrebe svojih korisnika i unapređuje postojeća i kreira nova rješenja kako bi pružila najsavremeniji servis i najbolju uslugu.

“U toku su pripreme na unapređenju TV platforme usljed čega će doći do promjene frekvencija pojedinih TV kanala”, navodi se u saopštenju.

M:tel je obavijestio korisnike da će te aktivnosti sprovoditi u vremenskom trajanju od dva sata, u noći između nedjelje i ponedjeljka od ponoći do dva sata ujutro.

“Nakon toga biće potrebno da korisnici koji koriste CAM modul urade pretragu TV kanala”, rekli su iz M:tel-a.

Iz M:tel-a su poručili da korisnik uputstvo za pretragu može pronaći na linku: https://mtel.me/Binary/51151/Uputstvo-za-TV.pdf

“Ukoliko korisnik ima bilo kakvih poteškoća da podesi kanale na svom TV uređaju iz kompanije M:tel najljubaznije mole za razumijevanje i savjetuju da u tom slučaju korisnici pozovu Korisnički servis na broj 1600 gdje će dobiti dodatna uputstva i pomoć. Ukoliko bude neophodno tehničke službe M:tel-a su na raspolaganju korisnicima”, navodi se u saopštenju.

Pored unapređenja platforme, u cilju kvalitetnijeg korisničkog iskustva, M:tel poklanja otvorene TV kanale do 1. marta. Ponuda se ne odnosi na paket Zadruga.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Uprava policije, budva, silovanje

Uhapšen osumnjičeni za silovanje

Podgorica, (MINA) – Službenici budvanske policije uhapsili su M.J. (21) iz Bijelog Polja osumnjičenog...