fbpx
NaslovnicaMINA BusinessM:tel obilježio 15 godina uspješnog rada

M:tel obilježio 15 godina uspješnog rada

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel, koja obilježava 15 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori, danas je po broju korisnika najveći operator mobilne telefonije, sa preko 35 odsto tržišnog udjela, saopštila je izvršna direktorica Tatjana Mandić, najavljujući pokretanje društveno-odgovornog projekta Zajedno ka vrhu.

„M:tel je bio najveća greenfield investicija u Crnoj Gori, a danas smo po broju korisnika, sa preko 35 odsto učešća, najveći operator mobilne telefonije“, rekla je Mandić na konferenciji za novinare.

Ona je kazala da je M:tel u aprilu 2007. godine dobio licencu za rad i kao najmlađi, treći operator mobilne telefonije, izgradio najsavremeniju mobilnu mrežu u nezabilježenom roku od samo 77 dana.

„M:tel na početku rada bilježi još jedan rekord i to za samo pola godine, od prvog uspostavljenog poziva, osvaja 25 odsto tržišnog učešća, što nije uspjelo nijednom trećem operatoru u svijetu“, navela je Mandić.

Prema njenim riječima, vremenom su širili i prodajnu mrežu, koja sada broji čak 17 poslovnica u 14 gradova Crne Gore.

„Prije sedam godina proširili smo djelatnost i ušli u izradnju najsavremenije fiksne mreže. Danas pružamo usluge kablovske televizije, optičkog interneta i fiksne telefonije i bilježimo svakodnevni rast broja korisnika, što nas drži na poziciji broj jedan i u dijelu kablovske televizije“, precizirala je Mandić.

Snaga kompanije M:tel je u, kako je kazala, zaposlenima kojih je danas više od 500.

„Današnja promocija platforme Zajedno ka vrhu je početak još jedne naše društveno odgovorne priče. Mladim talentima ćemo uputiti poziv da se umjetnički iskažu na temu Zajedno ka vrhu i narednih mjeseci svi zajedno ćemo nagrađivati najbolje ideje pretočene u umjetnička djela“, rekla je Mandić.

Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima, Milivoje Cerović, kazao je da je M:tel pripremio konkurs za mlade autore do 35 godina na temu Zajedno ka vrhu.

„Konkurs je otvoren za sve koji vole i umiju da se iskažu u umjetnosti. Pozivamo mlade ljude da slikaju, pišu, komponuju, pjevaju, glume, vajaju ili na neki sebi svojstven način ispolje kreativnost“, naveo je Cerović.

Konkurs će biti otvoren od 15. aprila do 15. novembra, a svakog mjeseca će nagraditi po dva pristigla rada, od kojih jednu nagradu dobija rad sa najvećim brojem glasova putem platforme zajednokavrhu.me, a drugu rad koji bira žiri M:tel-a.

Nagradni fond je 15 hiljada EUR, što znači da će 15 najtalentovanijih stvaralaca biti nagrađeno sa po hiljadu EUR.

Članica planinarske ekspedicije, Tatjana Ivanović, krajem juna će krenuti u osvajanje najvišeg vrha Balkana, Musale, a ekspediciju pomaže kompanija M:tel.

„Nadam se da ćemo biti jednako uspješni u osvajanju Musale kao što je M:tel u svom poslovanju“, rekla je Ivanović.

Tim planinara koji će se uputiti na ekspediciju čine, pored Ivanović, i Ljerka Tadić, Semir Kadrović i Miloš Blečić.

Influenserka Sandra Mitrović čestitala je kompaniji M:tel 15 godina uspješnog poslovanja, kao i na njihovoj kontinuiranoj kreativnosti i inovativnosti.

„Sa zadovoljstvom sarađujemo više od godinu i radujem se nastavku saradnje koja će, nadam se, biti veoma uspješna“, dodala je Mitrović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...