fbpx
NaslovnicaMINA BusinessNova poslovnica na Starom Aerodromu u Podgorici

Nova poslovnica na Starom Aerodromu u Podgorici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – M:tel i Prva banka od danas na novoj lokaciji u Podgorici imaju novu poslovnicu na lokaciji Stari Aerodrom u ulici Bulevar Pera Ćetkovića 305.

“Otvaranjem poslovnice na Starom Aerodomu Prva banka i M:tel čine dostupnim svoje usluge i proizvode jednom od najbrojnijih naselja u Podgorici”, navodi se u saopštenju.

Iz M:tel-a je saopšteno da, iako aktuelni trendovi sve više u fokus aktivnosti stavljaju digitalnu komunikaciju, ne žele ni u jednom trenutku da zapostave svoje tradicionalne korisnike.

“Otvaranje poslovnice banke i telekomunikacione kompanije na jednom mjestu obezbijeđuje se veći asortiman usluga, pokušavajući na taj način da uštedimo vrijeme naših korisnika a kroz ostvarenu saradnju ove dvije kompanije banka je obezbijedila da je naplata M:tel računa bez provizije na šalterima nove poslovnice”, rekli su iz M:tel-a.

Obje kompanije, kako se dodaje, njeguju odnos sa svojim korisnicima te su povodom otvaranja tog naprednog zajedničkog prostora, za sve koji danas posjete njihovu poslovnicu, pripremili razne poklone.

“Podsjećamo da je u ovoj, kao i u ostalim poslovnicama širom Crne Gore, u ponudi bogata paleta usluga i proizvoda, odnosno telefona po najpovoljnijim cijenama iz aktuelne proljećne rasprodaje. Takođe, tu korisnici mogu kupiti i dopuniti prepaid karticu, sklopiti sve vrste postpaid ugovora za mobilnu telefoniju, i ugovora za kablovsku i satelitsku televiziju, Internet i fiksnu telefoniju”, navodi se u saopštenju.

Preduzeća mogu i u toj poslovnici potpisati ugovor za jedinstvenu uslugu elektronske fiskalizacije m:fiskal, kao i kupiti neophodni digitalni sertifikat.

“Keš kredit za građane iz akcijske ponude jer banka u tekućem mjesecu obilježava jubilej od 120 godina postojanja. Usluge otvaranja i vođenja računa, debitnih i kreditnih kartica, mobilnog i elektronskog bankarstva kao jedne od mogućnosti udaljenog načina plaćanja, sve vrste kredita kako za građane tako i preduzeća”, rekli su iz M:tel-a.

Pored svih pogodnosti koje nude na jednom mjestu i radno vrijeme poslovnice će biti prilagođeno potrebama korisnika, radnim danima od osam sati do 20 sati i subotom od osam sati do 14 sati.

Najčitanije