fbpx
NaslovnicaMINA BusinessModernizovana i proširena filijala u Bijelom Polju

Modernizovana i proširena filijala u Bijelom Polju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka otvorila je renoviranu, savremenu poslovnicu u Bijelom Polju, u kojoj će se klijentima pružati kvalitetne bankarske usluge u ugodnom i modernom ambijentu.

„Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge i poslovnu mrežu, ali i u unaprjeđenje svojih odnosa sa stanovništvom i privredom“, navodi se u saopštenju.

Direktor poslovnice Hipotekarne banke u Bijelom Polju, Mirsad Spahić, kazao je da današnje bankarsko poslovanje karakteriše upotreba savremenih tehnologija, u čemu je Hipotekarna banka, kako tvrdi, lider na crnogorskom tržištu.

“Međutim, lični kontakt sa klijentom je nezamjenjiva spona u izgradnji i održavanju dobrih odnosa sa klijentima”, rekao je Spahić.

foto: Hipotekarna banka

U renoviranom, prostranom i modernom prostoru u Bijelom Polju, prilagođenom potrebama klijenata, Hipotekarna banka će građanima omogućiti kvalitetniju i veću dostupnost usluga.

“Posvećenost klijentima i poštovanje njihovih potreba izgradili su lojalnu bazu od preko deset hiljada klijenata. Povećani obim poslovanja nametnuo je i potrebu unaprjeđenja postojećeg poslovnog prostora. Savremen i moderan prostor opremljen je najsavremenijim redomatima, kao i efikasnim servisima koji klijentima pružaju apsolutni osjećaj ugodnosti i komfor”, rekao je Spahić.

Povodom otvaranja renovirane poslovnice u Bijelom Polju, Hipotekarna banka najavila je donaciju Opštoj bolnici Bijelo Polje.

Uslijed hitne potrebe, za bolnicu će biti doniran aparat Kapnograf za potrebe Službe za anesteziju i Operacionog bloka.

Renovirana poslovnica u Bijelom Polju, nastavak je kontinuiranog unapređenja filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore.

Iz banke su podsjetili da su savremeniji iizgled i dodatnu funkcionalnost prošle godine dobile i poslovnice u Beranama, Herceg-Novom, Budvi i Nikšiću a otvorena je i savremena filijala u tržnom centru Delta City.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije