fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryMitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore

Mitrović novi generalni direktor Telenora Crne Gore

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Za novog generalnog direktora Telenora Crne Gore imenovan je Branko Mitrović, koji će tu funkciju obavljati od 1. jula.

Iz Telenora su saopštili da će Mitrović na funkciji generalnog direktora naslijediti Sandru Štajner, koja je kompaniju vodila od septembra 2015. godine.

Iz kompanije su kazali da Mitrović ima više od 20 godina iskustva u sektoru telekomunikacija, dok je u posljednje četiri bio član upravnog odbora Telenora Crne Gore i izvršni direktor Korporativnih poslova u Telenoru Srbije.

Mitrović je karijeru počeo u Mobtelu 1998. godine i bio je na nekoliko upravljačkih pozicija u sektoru finansija i korporativnih poslova u Telenoru Srbije, a od 2014. do 2016. godine vodio je Telenorovu firmu u Crnoj Gori, MNNews.

“Telenor je više od 20 godina lider u sektoru mobilne telefonije i čast mi je što ću imati priliku da budem na čelu kompanije. Sa kvalitetnom mrežom, atraktivnom ponudom i odličnim timom, pružanje izvrsne usluge korisnicima i dalji razvoj poslovanja biće i dalje u vrhu naših prioriteta“, rekao je Mitrović.

On je završio osnovne i master studije na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, a zvanje mastera poslovne administracije stekao je na Cotrugli poslovnoj školi.

Pohađao je i programe u Londonskoj, Harvard i INSEAD poslovnim školama.

Najčitanije

Institut za javno zdravlje, IJZ, hpv vakcinacija

IJZ: Dodatni termini za HPV vakcinaciju

Podgorica, (MINA) - Institut za javno zdravlje (IJZ) i domovi zdravlja organizovaće tokom naredne...