fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMamula Island organizuje Dane otvorenih vrata za radne pozicije

Mamula Island organizuje Dane otvorenih vrata za radne pozicije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Mamula Island hotel & spa, u blizini Herceg Novog, organizuje tri događaja pod nazivom HR Open Days – Dani otvorenih vrata, u različitim gradovima Crne Gore, u namjeri da proširi svoj tim profesionalaca.

“Međunarodno poznata kompanija zapošljava lokalne kandidate u sektoru hotelijerstva i na crnogorsko tržište donosi poslovnu praksu svjetske klase, uz jedinstveno ugostiteljsko iskustvo”, navodi se u saopštenju.

Dani otvorenih vrata Mamula Island biće održani u Herceg Novom u Gradskoj kafani u petak, od deset do 18 sati, u Nikšiću u hotelu Onogošt 13. Decembra u istom vremenskom intervalu i u Podgorici u hotelu Podgorica 14. decembra.

Domaćini događaja pozvali su sve zainteresovane kandidate da posjete Dane otvorenih vrata u Herceg Novom, Nikšiću i Podgorici.

HR menadžer Mamula Island, Marija Krkić, kazala je da se raduju prilici da upoznaju ljude iz različitih lokalnih zajednica širom zemlje i da im predstave njihov jedinstveni koncept ugostiteljstva koji će biti novina u turističkoj ponudi Crne Gore.

“Mamula Island želi da stvori toplo okruženje dobrodošlice i da oformi tim profesionalaca koji će individualizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. Podržaćemo razvoj kapaciteta lokalnog osoblja otvaranjem novih radnih mjesta u našem hotelu sa pet zvjezdica i ponudom saradnje sa lokalnim dobavljačima”, navela je Krkić.

Trenutno, kako je dodala, traže različite profile kandidata i podstiču ljude da dođu i lično ih upoznaju, saznaju više detalja o konceptu Mamule Island, shvate njihovu viziju i osjete djelić njihove strasti.

Mamula Island želi da zaposli ljude sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidate za početne pozicije ili zaposlene koji su voljni da promijene karijeru, a ne posjeduju dosadašnje iskustvo rada u ugostiteljskoj industriji.

“Budući zaposleni Mamule Island imaće priliku da rade u inkluzivnom radnom okruženju i razvijaju svoje vještine na brojnim pozicijama različitih nivoa, u različitim sektorima ugostiteljstva, te da grade svoju karijeru u svjetski poznatoj kompaniji koja poštuje najviše međunarodne standarde poslovanja”, navodi se u saopštenju.

Krkić je kazala da su iskreno uzbuđeni što su ušli u završnu fazu stvaranja jedinstvenog hotela-ostrva koji je restauriran i preuređen kako bi unio novi život na ostrvo Lastavica i u tvrđavu Mamula, koji već skoro dva vijeka predstavljaju obilježje Bokokotorskog zaliva.

“Otvorićemo novo poglavlje priče o Mamuli, kroz prihvatanje njene istorije i stvaranje nove budućnosti lokalne zajednice koju ćemo dosljedno podržavati u godinama koje dolaze. Želja nam je da i lokalna zajednica postane dio ove nove priče o ostrvu Mamula i stoga pozivamo Bokelje da nam se pridruže kako bismo zajedno udahnuli novi život ovom mjestu koje nam je svima u srcu”, rekla je Krkić.

Nova radna mjesta u okviru Mamula Island trenutno su predviđena u sektoru prehrane i pića, za radna mjesta kuhinjskih pomoćnika, konobara, barmena, zatim u sektoru brige o gostima, za radno mjesto recepcionera i portira, te u sektorima održavanja, spa i wellness, nabavka i održavanje.

“Iskustvo u turizmu i ugostiteljstvu je dobrodošlo, kao i osnovno poznavanje engleskog jezika. Tokom Dana otvorenih vrata, svi kandidati će moći da se upoznaju sa stručnjacima koji su već zaposleni u hotelu Mamula Island, te će imati priliku da saznaju više detalja o mogućnostima da postanu članovi ovog tima”, rekli su iz Mamula Islanda.

Hotel ostrvo Mamula Island je nedavno predstavljen lokalnoj zajednici, kroz niz organizovanih posjeta i obilazaka za lokalno stanovništvo, istaknute javne radnike, medije i druge različite zainteresovane grupe, koji su održani tokom septembra i oktobra, a izazvali su veliku pažnju i privukli oko sedam hiljada posjetilaca.

U narednih nekoliko mjeseci nastavljaju se završni radovi, a otvaranje Mamula Island hotel & spa u punom kapacitetu predviđeno je u proljeće naredne godine.

Mamula Island je nastao na mjestu tvrđave iz 19. vijeka koja je temeljno restaurirana i pretvorena u butik hotel & spa sa pet zvjezdica, koji raspolaže sa 32 sobe i apartmana, holističkim spa centrom, plažom, bazenima, restoranima i barovima. Hotel-ostrvo se nalazi u blizini Herceg Novog, na ulazu u Boku kotorsku koja je dio Svjetske baštine UNESCO.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije