fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMamula Island među najboljim novim svjetskim destinacijama za narednu godinu

Mamula Island među najboljim novim svjetskim destinacijama za narednu godinu

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Svjetski poznati magazin Forbes, uvrstio je butik hotel-ostrvo sa pet zvjezdica, Mamula Island, među nove neobične destinacije širom svijeta za narednu godinu.

„Mamula Island, butik hotel i spa sa pet zvijezdica, koji se zvanično otvara u proljeće naredne godine, smješten na ulazu u svjetski poznati Bokokotorski zaliv, našao se na listi magazina Forbes u društvu 21 nove destinacije širom svijeta, koje ovaj medij izdvaja za narednu godinu“, navodi se u saopštenju.

Forbes je u članku pod naslovom Dobrodošlica za nove hotele! Lista od 21 nove destinacije za narednu godinu, predstavio svoj ekskluzivni izbor izvanrednih novih hotela smještenih širom Evrope, Azije, Afrike, Južne i Sjeverne Amerike.

Zahvaljujući svom jedinstvenom individualizovanom konceptu hotelijerstva, Mamula Island se pozicionira kao novitet u ponudi na Jadranskoj rivijeri i u širim okvirima.

„Smješten u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, koji je pod zaštitom UNESCO, nadomak živopisne obale Jadranskog mora, Mamula Island se nalazi u tvrđavi iz 19. vijeka, koja je pretvorena u luksuzni hotel sa 32 sobe i apartmana. Na ostrvo se može stići brodićem sa obližnje obale. Hotel ima posebno karakterističan ambijent koji opušta, smiruje i slavi život, a tome doprinose i besplatni jutarnji časovi joge i prilike za uživanje u plesu pod zvijezdama, nakon zalaska sunca“, piše autor članka, En Abel.

Mamula Island se nalazi u samom vrhu Forbes-ove liste neobičnih novih hotela, nakon francuskog hotela Maison Delano Paris i portugalskog Solar Branco Eco Estate Sao Miguel Azores.

Pažnju magazina je privukao i slovenački butik hotel Milka u Kranjskoj Gori.

Generalni direktor Mamula Island-a, Hening Šaub, rekao je da je hotel-ostrvo inspirisan globalnim iskustvima, ali i ukorijenjen u lokalnoj baštini, napominjući da je njihova želja da gostima predstave lokalne umjetnike, hranu i kulturu.

„Smatramo da je Mamula Island mjesto za sve prilike i sva godišnja doba, gdje se naši gosti mogu odmoriti, napuniti energijom i prepustiti novim iskustvima. Priznanje koje je magazin Forbes iskazao ovoj destinaciji zaista je nagrada za sve nas. Radujemo se otvaranju hotela u proljeće naredne godine“, dodao je Šaub.

Forbes je medijska kompanija poznata u cijelom svijetu, koja milionima svojih čitalaca i pratilaca na društvenim mrežama donosi najnovije poslovne, investicione, tehnološke i lifestyle sadržaje.

Izbor najboljih novih destinacija za narednu godinu takođe uključuje ekskluzivne evropske hotele u Parizu, Milanu, Amsterdamu, Istanbulu, na Kritu, Azorima, u slovenačkim Alpima i Švajcarskoj, kao i egzotične destinacije u Maroku, Singapuru, Indoneziji, Tajlandu, Južnoafričkoj Republici, Brazilu, na Karibima i u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije