fbpx
NaslovnicaMINA BusinessMagazin Hello travel Boka promovisan u Beogradu

Magazin Hello travel Boka promovisan u Beogradu

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Specijalno izdanje turističkog magazina Hello travel Boka, posvećeno promociji Tivta, Kotora i Herceg Novog, promovisano je u Beogradu.

Iz Služba predsjednika Opštine Tivat saopšteno je da će čitaoci magazina u regionu moći da se upoznaju sa najboljim što Boka ima u hotelskoj i ugostiteljskoj ponudi, kulturnim događajima i sadržajima, istoriji i tradiciji i turizmu.

„Od plaža i hotela, prilika za uživanje u adrenalinskim sportovima i festivalima, do gostoljubivih Bokelja, sve je opisano u dvojezičnom magazinu na 196 strana“, navodi se u saopštenju.

Tivat je predstavljen na stotinjak stranica kao grad za mir i glamur, Mediteran u malom, kosmopolitski grad i dom najvećih investicionih projekata Porto Montenegro i Luštica Bay.

Pored turističkih organizacija iz Boke, strateški partner na realizaciji projekta je Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom.

Direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO), Željka Radak Kukavičić kazala je da je Crna Gora mala zemlja, ali vrlo raznovrsna i bogata brojnim pričama i temama.

„Sigurna sam da ćemo uskoro imati još neku ediciju i neku posebnu priču o ponudi i onome što daje Crna Gora. Činjenica je da su pojedine zemlje poznate po fjordovima, a najveći i najljepši fjord na Mediteranu je Bokotorski“, rekla je Radak Kukavičić.

Urednik magazina, Robert Čoban, smatra da je Boka jedna od najinspirativnijih regija u bivšoj Jugoslaviji, na Balkanu, ali i u Evropi.

„Boka je po meni jedan od naljepših spojeva prirode, kulture i uticaja sa svih strana. To je fascinatno mjesto gdje možete vidjeti svijet u malom“, naveo je Čoban.

On je dodao da se u magazinu se, kad je u pitanju Tivat, insistira na mješavini starog i savremenog luksuznog turizma.

„To je mjesto za svakoga, mjesto gdje je omogućen provod i za bogate, ali i one sa manje novca“, kazao je Čoban.

Najčitanije