fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKrivokapić obišao radove na rekonstrukciji magistralnog puta Pljevlja-Mihajlovica

Krivokapić obišao radove na rekonstrukciji magistralnog puta Pljevlja-Mihajlovica

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Premijer Zdravko Krivokapić obišao je radove na rekonstrukciji magistralnog puta Pljevlja – Mihajlovica za koje je zadužena austrijska firma Strabag, a koji se finansiraju iz donacije obezbjeđene od Evropske investicione banke (EIB).

“Rekonstrukcija magistralnog puta obuhvata dionicu od Pljevalja do granice sa Srbijom, ukupne dužine 12,6 kilometara i prosječne širine kolovoza od sedam metara”, navodi se u saopštenju iz Kabineta premijera.

Zbog izvođenja radova u sklopu rekonstrukcije puta M6, i mještani okolnih sela i putnici koji su se odlučili da u Crnu Goru uđu preko graničnog prelaza Ranče, funkcionišu u otežanim uslovima, u šta se uvjerio Krivokapić.

“On je razgovarao i sa mještanima koji žive u tom kraju, a koji su ga upoznali sa teškoćama sa kojima se susreću tokom rekonstrukcije puta”, dodaje se u saopštenju.

Ugovoreni rok za završetak radova je 16. novembar tekuće godine. Tokom jučerašnje posjete Pljevljima, Krivokapić je obišao i granični prelaz Ranče.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije