fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKontrolom goriva nijesu utvrđene nepravilnosti

Kontrolom goriva nijesu utvrđene nepravilnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Euro Petrol, koja ima benzinsku pumpu na ulazu u Danilovgrad, nije kažnjena, odnosno kontrolom uzorka njenog goriva nijesu nađene nepravilnosti, saopštili su njeni predstavnici.

„Naši automati i rezervoari nijesu zapečaćeni i posao točenja goriva se realizuje nesmetano na svim aparatima i gorivo se toči iz svih rezervoara. Kompanija posluje više od 20 godina na ovom tržištu i sa ponosom ističe da prilikom uzorkovanja goriva nikada nijesu utvrđene nepravilnosti“, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Euro Petrola su reagovali na pisanje Pobjede da je prema podacima Uprave za inspekcijske poslove tokom ove godine Tržišna inspekcija donijela jedno rješenje o zabrani prometa tečnog goriva na benzinskoj stanici kompanije Euro Petrol u Danilovgradu.

„U kontaktu sa predstavnicima Uprave smo dobili potvrdu da je napravljena greška i da će demanti objavljene informacije biti poslat na adrese svih relevantnih medija“, rekli su iz Euro Petrola.

Iz Euro Petrola su dodali i da je greška napravljena i prilikom navođenja imena ovlašćenih osoba u kompaniji.

„Napominjemo da je Euro Petrol ovlašćeni partner INA CG i gorivo koje toči na svojiim benzinskim pumpama je najvišeg kvaliteta i da je predmet stalne kontrole ovlašćenih agencija i organa“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije