fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKompaniji One nagrada Unije poslodavaca za Brigu o zajednici

Kompaniji One nagrada Unije poslodavaca za Brigu o zajednici

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nagrada za društveno odgovorno poslovanje, u kategoriji velikih preduzeća koja su pokazala brigu o zajednici, prema odluci Unije poslodavaca (UPCG) pripala je ove godine kompaniji One.

To je, prema riječima njenog izvršnog direktora Branka Mitrovića, pokazatelj da je One na pravom putu, te da vrijednosti koje ova kompanija baštini i koje svakodnevno primjenjuje u svom poslovanju, prepoznaje i zajednica.

branko mitrovic
foto: One

„Naš slogan glasi Računaj na nas! Time smo željeli da poručimo da, kao što naši korisnici mogu da računaju na nas kad je riječ o punudi i servisima koje im obezbjeđujemo, tako i crnogorska zajednica može da računa na nas kad je riječ o njenom razvoju“, poručio je Mitrović na svečanosti dodjele nagrada.

Mitrović je kazao da je kompanija One prepoznala potrebu da industrija kojoj pripada doprinese digitalizaciji, te da je posebno ponosan na činjenicu da su uspjeli da povežu djelatnost koja je u osnovi njihovog biznisa sa potrebama društva.

Na toj liniji, on je istakao da se kompanija One strateški opredijelila da pruža snažan doprinos u procesu digitalne transformacije društva, prvenstveno kroz podršku djeci i mladima.

“Svjesni da je digitalizacija i način koji smo odabrali zapravo put koji traje, željeni rezultat jeste pružanje alata svakom djetetu i studentu u Crnoj Gori da ima pristup tehnologijama, što je osnovni uslov da steknu znanja i vještine potrebne za život u novom, tehhnološkom dobu”, rekao je Mitrović.

On je dodao da je njegova kompanija kroz podršku prestižnim festivalima tokom prethodne godine pokazala da biznis sektor može biti pouzdan partner i razvoju crnogorke kulturne ponude.

Govoreći o važnosti učešća u dobrobiti zajednice, Mitrović je ocijenio da je po prirodi biznis uglavnom fokusiran na rezultate, ali da jednako važno postignuće predstavlja sposobnost da slušamo i razumijemo potrebe društva.

„Postizanje kompanijskih ciljeva za One je važno, ali ne i dovoljno.  Kako bismo zaista bili ponosni na rezultate, doprinos zajednici je jedan od ključnih indikatora koje smo pred sobom postavili. Ova nagrada svjedoči tome da uspijevamo i taj cilj da ispunimo“, kazao je Mitrović.

On je čestitao ostalim dobitnicima i poručio da samo zajedno možemo izgraditi snažno i uspješno društvo na koje će svi građani biti ponosni.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije