fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKompanija Adriatic 42 dobila sertifikat ISO 9001

Kompanija Adriatic 42 dobila sertifikat ISO 9001

Bijela, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Adriatic 42 implementirala je ISO 9001, međunarodni standard koji svojim zahtjevima definiše sistem upravljanja kvalitetom, čiji je primarni cilj zadovoljenje potreba korisnika, odnosno klijenata.

Iz kompanije je saopšteno da se sam standard temelji na načelima upravljanja koji su odraz dobre poslovne prakse, a njihovom primjenom se u cjelosti ostvaruje poboljšanje rezultata kompanije.

„Nakon implementacije, kompanija Adriatic 42 pristupila je postupku sertifikacije prema ISO 9001, i za tu priliku opredijelila se za Bureau Veritas, vodeću sertifikacijsku kuću u svijetu sa sjedištem u Parizu, koja u svom potfoliu broji više od 400 hiljada obavljenih sertifikacija i zadovoljnih korisnika“, dodaje se u saopštenju.

Sertifikacija prema ISO 9001, svjedoči o posvećenosti kvalitetu što omogućava postizanje boljih poslovnih rezultata.

Iz Adriatic 42 su poručili da je usklađenost sa zahtjevima standarda ISO 9001 odraz izuzetno visokog nivoa profesionalnosti u upravljanju kompanijom ali i, već sada, prepoznatog uspješnog poslovanja, što implicira na postojanje jasno definisane organizacione strukture, uključujući i značaj uloge i doprinos svakog pojedinca u uspostavljanju poslovnih procesa, zasnovanih na principima sistema upravljanja kvalitetom.

„Samo mjesec nakon zvaničnog otvaranja, dobili smo potvrdu u vidu sertifikata ISO 9001, da je naše poslovanje usklađeno sa najvišim zahtjevima sistema upravljanja kvalitetom, odnosno standarda ISO 9001, što predstavlja osnovu povjerenja ne samo kod klijenata, već i budućih poslovnih partnera“, naveli su predstavnici kompanije.

Oni su dodali da im je cilj da projekat Adriatic 42, od samog početka, razvijaju u skladu sa međunarodno priznatim standardima, što i jeste, između ostalog, i ISO 9001.

„Ovo je ujedno i dokaz da gradimo kulturu poslovanja koja je u potpunosti i u svakom segmentu posvećena punom kvalitetu usluge, ali i organizacije cijelog sistema. Takđe, dobijanjem ovog sertifikata obavezali smo se da ćemo i u svim narednim fazama razvoja projekta kontinuirano unapređivati kvalitet poslovanja i biti posvećeni potrebama, zahtjevima i očekivanjima naših klijenata“, zaključuje se u saopštenju

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije