fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKlikovac: Dijagrami Milatovića nijesu u saglasnosti sa realnom ekonomskom slikom

Klikovac: Dijagrami Milatovića nijesu u saglasnosti sa realnom ekonomskom slikom

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Dijagrami ministra ekonomskog razvoja, Jakova Milatovića, nijesu u saglasnosti sa realnom ekonomskom slikom u Crnoj Gori, ocijenio je član Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Andrija Klikovac.

Klikovac, koji je i odbornik u Skupštini Glavnog grada, kazao je da je Milatović na Twitteru pokazao crnogorskoj javnosti da je ekspert za manipulaciju.

“Da ministrovi dijagrami nijesu u saglasnosti sa realnom ekonomskom slikom u Crnoj Gori govori i konstantni rast cijena životnih namirnica i goriva, kao i veća stopa nezaposlenosti na koju su se građani, s dolaskom eksperata na vlast, morali navići”, rekao je Klikovac u saopštenju.

On je naveo da je samo u Podgorici 14,48 hiljada manje zaposlenih za godinu.

“Sramotni su pokušaji ovog oksfordskog đaka da rezultate svog neumijeća i nerada pravda poređenjem ekonomske slike sa onom iz prošle godine, koja je bila pogubna za cjelokupnu svjetsku ekonomiju. Da nije zlonamjerno i licemjerno, bilo bi tužno i porazno da se jedan ovakav znanstvenik i navodni “ekspert” koristi ovako jeftinim i perfidnim trikovima”, poručio je Klikovac.

On je rekao da ne postoji građanin kome danas nije jasno da se “Milatović nalazi u fazi pripreme za početak kampanje partije u osnivanju njegovog druga Milojka Spajića”.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

ODT Podgorica osnovno državno tužilaštvo, Viši sud, tunel

Tužilaštvo naložilo hapšenje osam policajaca zbog primanja mita

Podgorica, (MINA) - Osnovno državno tužilaštvo naložilo je hapšenje osam policijskih službenika Sektora granične...