fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKlijentima bonus do 450 EUR

Klijentima bonus do 450 EUR

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svi klijenti Addiko banke Podgorica koji ove sedmice odluče da apliciraju za keš kredit, mogu ostvariti bonus do čak 450 EUR.

Iz banke su kazali da su pripremili još jednu Addiko Red sedmicu sa posebnim benefitima.

“Podstičući upotrebu digitalnih kanala i odgovorno upravljanje ličnim finansijama, Addiko banka je za sve klijente koji apliciraju preko veb stranice obezbijedila posebnu povoljnost u vidu bonusa do čak 400 EUR, u zavisnosti od iznosa traženog kredita”, navodi se u saopštenju.

Za klijente koji apliciraju u nekoj od Addiko poslovnica, maskimalan iznos ostvarenog bonusa je 200 EUR.

„Klijenti kojima osim kredita bude odobrena i Addiko Mastercard kreditna kartica, bez obzira na koji način su aplicirali za kredit, mogu dobiti dodatnih do 50 EUR na kartici u zavisnosti od iznosa traženog kredita“, objasnili su iz banke.

U stalnom traganju za inovativnim rješenjima u digitalnoj transformaciji, Addiko banka je, kako su kazali njeni predstavnici, prva na tržištu omogućila podizanje keš kredita i putem mobilnog telefona, tako da sve navedene mogućnosti važe i za m-Kredit.

„Za kompletnu proceduru klijentu je dovoljan samo mobilni telefon, uz pristup Addiko m-banking aplikaciji koja je na raspolaganju 24 sata dnevno“, dodaje se u saopštenju.

Pravo na bonus imaju klijenti koji ove sedmice podnesu zahtjev za kredit preko veb stranice addiko.me/asistirana-prodaja, putem m-bankinga ili u nekoj od Addiko poslovnica.

Najčitanije