fbpx
NaslovnicaMINA BusinessKarisma uložila 2,7 miliona EUR u rekonstrukciju hotela

Karisma uložila 2,7 miliona EUR u rekonstrukciju hotela

Ulcinj, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, obavila je rekonstrukciju The Long Beach hotel Montenegro u Ulcinju, vrijednu 2,7 miliona EUR.

Iz kompanije su kazali da je investicija, u dvije faze, obuhvatila rekonstrukciju soba, kao i lobbyja, lobby bara, nove recepcije, restorana i otvoreno-zatvorenog bazena.

„Sada Ulcinj, pored porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali i kompletno renoviranim The Long Beach hotelom, koji odiše toplinom i svedenošću“, naveli su iz Karisme.

Veliki uspjeh korporacije potvrđuje činjenica da je investicija realizovana u atipičnoj sezoni, kao što je ova.

„Karisma Hotels & Resorts će nastaviti sa razvojnim planovima same destinacije, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju, te što bolje pozicionirala Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu“, kazali su predstavnici kompanije.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu i novim standardima u ponudi odmora.

Karisma, pored Crne Gore, posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji.

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...