fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIvan Asanović v.d. izvršnog direktora CGES-a

Ivan Asanović v.d. izvršnog direktora CGES-a

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) danas je za vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovao Ivana Asanovića, saopšteno je iz te kompanije.

„Odbor direktora CGES-a, na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Mijuškovićem, razriješio je dužnosti izvršnog direktora Dragana Kujovića i u skladu sa Zakonom o privrednim društvima na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovao diplomiranog elektro inženjera, Ivana Asanovića“, navodi se u saopštenju.

Kako su dodali, značajno poslovno iskustvo, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje, menadžerskе sposobnosti koje posjeduje Asanović, opredijelili su članove Odbora direktora da jednoglasno donesu odluku o njegovom izboru na tu funkciju.

Na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora Asanović dolazi sa pozicije šefa Službe za SCADA, SBN i obračunska mjerenja u CGES-u.

Asanović je kazao da mu je čast i zadovoljstvo što će ubuduće predstavljati CGES sa pozicije izvršnog direktora, jer je to kompanija sa velikim potencijalom, koja je prepoznata kao lider u svojoj oblasti i to ne samo u državi, već i šire.

„Namjera mi je da iskoristim sve šanse koje će mi se ukazati na putu progresa kompanije, da svi zajedno osiguramo njen rast, učvrstimo korporativne vrijednosti i u saradnji sa zaposlenima, koji su najznačajniji kapital, stvorimo dobru atmosferu, dajući maksimalan doprinos u ostvarivanju zajedničkih ciljeva”, rekao je Asanović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije