fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijama moguće sanirati posljedice pandemije

Investicijama moguće sanirati posljedice pandemije

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Herceg Novi bi završetkom započetih projekata i privlačenjem novih investicija, kroz valorizaciju raspoloživih resursa, mogao uspješno da sanira posljedice pandemije i dinamizira razvoj na dobro građana i cijele Crne Gore, ocijenio je crnogorski predsjednik Milo Đukanović.

On je u čestitki povodom Dana Opštine, koji se obilježava sjutra, naveo da Herceg Novi predstavlja primjer uspješne državne politike, fokusirane na razvoj visokokvalitetnog turizma.

„Strateški pravci daljeg razvoja zacrtani u prostornom planu Opštine dobar su osnov za zajedničko djelovanje državnih organa, lokalne uprave, investitora i svih drugih subjekata, što uz odgovoran odnos prema prirodnim potencijalima i bogatom istorijskom i kulturnom nasljeđu, otvara realne perspektive za bolji i kvalitetniji životni standard današnjih i generacija koje dolaze“, rekao je Đukanović.

Đukanović je, kako je saopšteno iz njegove Služba za informisanje, kazao da je praznik prilika za podsjećanje na sve žrtve i herojske podvige onih koji su u slavnoj jugoslovenskoj NOB donijeli slobodu Herceg Novom.

„Praznik je i prilika za podsjećanje na sve koji su decenijama doprinosili i doprinose razvoju i napretku jednog od najljepših jadranskih bisera, po kome je Crna Gora prepoznatljiva kao atraktivna turistička destinacija“, zaključuje se u čestitku Đukanovića.

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...