fbpx
NaslovnicaMINA BusinessIbrahimović: Nastaviti radove na započetim projektima

Ibrahimović: Nastaviti radove na započetim projektima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Radovi na započetim projektima moraju se nastaviti kako bi se ispoštovala dinamika dogovorena procedurama i ugovorima, koja nije ispoštovana iz različitih razloga, saopštio je ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović na sasatanku sa predstavnicima austrijske kompanije Strabag.

On je kazao da su u Vladi svjesni izazova pred kojima se našao građevinski sektor i da će se država u takvim okolnostima ponijeti odgovorno, kako bi se na najbolji način zaštitili njeni i interesi građana, ali i da se ne bi dovela u pitanje realizacija započetih infrastrukturnih i drugih projekata značajnih za dalji razvoj Crne Gore.

Ibrahimović je sa predstavnicima Strabaga razgovarao o tekućim projektima koje ta kompanija realizuje u Crnoj Gori, problemima sa kojima se susreće i planovima i mogućnostima produbljivanja saradnje.

Predstavnici Strabaga saopštili su svoje viđenje uslova i ambijenta u kojima posluju i izazove sa kojima se susreću tokom realizacije projekata.

Oni su se posebno osvrnuli na dogadjaje na gobalnom nivou, koji su rezultirali rastom cijena energenata i građevinskih materijala, što je značajno otežalo poslovanje kompanije i poštovanje unaprijed definisanih rokova.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije