fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHotelijeri daju popuste do 70 odsto

Hotelijeri daju popuste do 70 odsto

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odziv hotelijera i drugih turističkih djelatnika na akciju Ljetuj doma je iznad svih očekivanja, a neki od njih su ponudili popuste i do 70 odsto, saopštio je predstavnik agencije Infinity Marketing, Andrija Ćetković.

Ćetković, čija je agencija osmislila akciju, smatra da hotelijeri odlično razumiju trenutnu situaciju i smisao akcije i u njoj vide jedan od modela da popune makar dio smještajnih kapaciteta.

“Pohvalili bismo i njihovu izdašnost prilikom formiranja popusta za našu akciju koja je stvarno izuzetna i u nekim slučajevima ide i do 70 odsto”, rekao je Ćetković Pobjedi.

On je naveo da je akcija izuzetno prihvaćena i da će mnogi, zahvaljujući njoj, posjetiti neki od hotela na moru ili na sjeveru države, koje su im odavno bile na check listi, ali nijesu bili u mogućnosti da ih posjete.

“Do popusta se dolazi jednostavno, dovoljno je ući na site www.ljetujdoma.me odabrati neki od ponuđenih smještaja, kliknuti na kupon za popust i popuniti podatke. Na e-mail adresu će im stići kupon sa ostvarenim popustom koji treba da prilože smještaju u trenutku rezervacije”, objasnio je Ćetković.

U agenciji smatraju da je važna solidarnost, posebno u teškim vremenima kao što su ova, a oni su posvećeni i promjeni svijesti građana kada su u pitanju ekologija i očuvanje prirodne sredine.

“Baš iz tog razloga smo pokrenuli niz akcija, kao što su dijeljenje cegera od prirodno razgradivih materijala i trudimo se da sve promotivne materijale koje proizvodimo kao agencija budu od ekološki pruhvatljivih materijala”, saopštio je Ćetković.

Na ideju Ljetuj doma su došli u vremenu karantinskih dana razmišljajući o poslijedicama koje bi epidemija koronavirusa mogla imati na privredu Crne Gore, posebno turizam.

“Shvatajući problem mobilnosti putnika i prelaska granica, došli smo do zaključka da će jedini sigurni gosti ove godine biti upravo naši građani. Znajući njihove finansijske mogućnosti došli smo na ideju da u saradnji sa turističkom privredom ovogodišnju sezonu i ponude koje privrednici nude učinimo pristupačnijim“, rekao je Ćetković.

On je dodao da su željeli da pomognu turističkoj privredi kako bi umanjili gubitak izazvan slabijim dolaskom stranih gostiju.

Ćetković je saopštio da su tako došli do rješenja koje nude na sajtu www.ljetujdoma.me, koje podrazumijeva popuste u hotelskom i privatnom smještaju za predstojeću sezonu, a hotelijerima i registrovanim ponuđačima smještaja besplatno i profesionalno reklamiramo na sajtu i društvenim mrežama.

Najčitanije

Na Wall Streetu oprez

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u srijedu berzanski indeksi ostali gotovo nepromijenjeni,...