fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHotel CUE Podgorica među deset odsto najboljih u svijetu

Hotel CUE Podgorica među deset odsto najboljih u svijetu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ovogodišnje priznanje TripAdvisor-a, Travelers’ Choice 2022, pripalo je hotelu CUE Podgorica, čime je uvršten u top deset odsto hotela u svijetu.

TripAdvisor svake godine odaje priznanje kompanijama koje su pokazale posvećenost ka izvrsnosti u ugostiteljstvu nagradom Travelers’ Choice.

“Ova ujedno najveća privilegija TripAdvisor-a za izuzetnost poslovanja odražava omiljeni izbor putnika širom svijeta na osnovu objavljenih ocjena tokom cijele godine”, saopšteno je iz hotela CUE.

PR i marketing menadžerka CUE Podgorica, Mirjana Delić, rekla je da Travelers’ Choice nagrađuje hotele koji dosljedno pružaju nezaboravna iskustva putnicima širom planete.

„Odabrani, poput našeg CUE Podgorica hotela, stekli su najpozitivnije kritike i ocjene gostiju. Bez obzira na sve izazove uslijed Covid-19 pandemije, naš hotel se istakao pružanjem najbolje usluge i zasluženo pripada ekskluzivnoj grupi hotela u svijetu“, kazala je Delić.

Ona je dodala da će nastaviti da osluškuju potrebe gostiju i pružaju najbolja iskustva.

„Svaka nova ocjena na TripAdvisor-u za nas je inspiracija za konstantno unapređenje usluga“, dodala je Delić.

Putnici širom svijeta koriste TripAdvisor kako bi se informisali o 8,6 miliona različitih smeštajnih i ugostiteljskih objekata, analizirajući čak 859 miliona raspoloživih komentara koje gosti pišu za specifične lokacije i objekte.

Za CUE Podgorica koji je od samog otvaranja 2016. godine broj jedan hotel u Podgorici, shodno ocjenama na TripAdvisoru-u, navodi se da je daleko najinspirativnije mjesto za boravak u glavnom gradu.

Nagrade poput TripAdvisor Travelers’ Choice su dodatna priznanja za uloženi trud.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Omladinci ubjedljivi na Malti

Podgorica, (MINA) - Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore upisala je i drugi trijumf u...