fbpx
NaslovnicaMINA BusinessHibridni automobil SUV Volvo domaćinstvu iz Podgorice

Hibridni automobil SUV Volvo domaćinstvu iz Podgorice

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Hibridni automobil SUV Volvo XC40, glavnu nagradu na nagradnoj igri Elektroprivrede (EPCG), dobila je Slobodanka Dragović iz Podgorice.

EPCG je nagradnu igru pod nazivom Plati račun online i automobil osvoji, organizovala u saradnji sa Mastercardom, od 11. maja do 30. juna. Izvlačenje nagrada održano je 19. jula, a u bazi za izvlačenje hibridnog automobila našlo se 11,99 hiljada domaćinstava.

Iz EPCG je objašnjeno da su se u bazi našli svi koji su u periodu od 11. maja do 30. juna platili aprilski i majski račun za utrošenu električnu energiju online, putem portala www.epcg.com, Mastercard karticom.

Dragović je kazala da je bila iznenađena kad je saznala da je dobitnica glavne nagrade EPCG.

“Kad je u pitanju nagrada, u momentu sam bila zatečena. Nijesam bila sigurna koja je bila glavna nagrada i tražila sam pojašnjenje. Bila sam u toku da je nagradna igra, ali suprug je taj koji je plaćao račune, koji je ispunjavao taj formalni dio plaćanja preko Mastercarda. Mi smo redovne platiše, jer kad redovno plaćate račune, uvijek imate mjesečni popust koji nije beznačajan kad su u pitanju potrošnja i kućni budžet”, rekla je Dragović.

Ona je poručila da ljudi treba da vjeruju u nagradne igre, jer se dobitnici izvlače na transparentan način i nema namještaljki.

“Ja sam primjer toga i zaista to mogu da potvrdim u pravom smislu te riječi“, navela je Dragović.

Ključeve automobila dobitnici uručio je šef marketinga iz Funkcionalne cjeline Snabdijevanje, Dragan Kadić, koji je naveo da će EPCG nastaviti da nagrađuje domaćinstva koja redovno izmiruju obaveze i članovi su Zlatnog tima.

“Zahvalio bih Mastercardu sa kojom smo uspješno organizovali nagradnu igru i očekujem da će se ta saradnja nastaviti. Pozivam sve članove Zlatnog tima, koji još nemaju aktiviran servis elektronski račun da to urade, jer su im šanse za dobijanje nagrade mnogo veće”, objasnio je Kadić.

Account Manager za tržište Crne Gore u Mastercardu, Olga Dedović, saopštila je da su sigurnost, jednostavnost i brzina online kartičnih plaćanja glavni razlozi za njihovu sve veću popularnost i zašto se građani na njih oslanjaju prilikom kupovine, ali i za plaćanja raznih vrsta, uključujući i ona mjesečnih računa.

“EPCG je među prvim javnim preduzećima u zemlji koja je prepoznala potencijal online kartičnih plaćanja za unaprijeđenje kako korisničkog iskustva, tako i svog operativnog poslovanja i izuzetno mi je drago što je od početka tog novog, digitalnog poglavlja u EPCG poslovanju, kompanija Mastercard bila siguran i pouzdan partner”, navela je Dedović.

Ona smatra da je nagradna igra lijep način da se uputi zahvalnost postojećim korisnicima i da se pozovu novi da se uvjere u sve prednosti online plaćanja.

“Sigurna sam da nas slične aktivnosti, ali i inovacije po mjeri naših korisnika, očekuju i ubuduće”, poručila je Dedović.

Pored automobila, u ovoj nagradnoj igri dodijeljeno je i 200 umanjenja od 50 EUR i 100 umanjenja od 100 EUR za sve članove Zlatnog tima, odnosno one koji ujedno koriste i servis elektronski račun.

Broj domaćinstava koja redovno izmiruju svoje obaveze i članovi su Zlatnog tima iznosi 199,71 hiljadu i svi, ukoliko nastave da redovno izmiruju obaveze, ostvaruju popust na ukupnom računu od 12,25 odsto do kraja godine.

Iz EPCG su pozvali potrošače koji su u mogućnosti da račune plaćaju online, jer je jednostavno i sigurno, kao i zdravstveno bezbjednije za korisnike u trenutku u kojem je i dalje poželjno pridržavati se preporuka za držanje fizičke distance zbog pandemije.

“Putem portala EPCG račun se može platiti i bez registracije, a ne obračunava se ni provizija. Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije