fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGodina uz One i svim korisnicima 100 GB na poklon

Godina uz One i svim korisnicima 100 GB na poklon

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ljubičasta i žuta su boje koje već godinu povezuju korisnike prvog mobilnog operatora u Crnoj Gori, a sa novim brendom, One je zadržao jaku osnovu koju je stvarao dvije i po decenije, ugrađujući u svoje temelje vrijednosti novog doba.

Prvu uspješnu godinu kompanija obilježava tako što svim svojim korisnicima poklanja dodatnih 100 gigabajta (GB) interneta.

“One korisnici svoj poklon mogu aktivirati do 1. maja kroz Moj ONE aplikaciju, a biznis korisnici, kojima firma plaća račun ili dio računa, putem biznis portala”, navodi se u saopštenju kompanije.

Komercijalni direktor kompanije One, Brano Đurović, kazao je da prvi rođendan pod One brendom proslavljaju sa korisnicima kojima i na ovaj način žele da zahvale na povjerenju koje im u kontinuitetu ukazuju.

“Ovom prilikom želim da istaknem da je upravo njihova zasluga to što naša kompanija kontinuirano raste i razvija se. Naša najveća motivacija su baš njihova sve veća očekivanja, zbog kojih unapređujemo naše usluge i postajemo sve bolji”, rekao je Đurović.

One
foto: One Crna Gora

Sa namjerom da sačuva dobro iz tradicije, One istovremeno dokazuje svoje kapacitete u telko industriji dok krupnim koracima osvaja budućnost.

Kompanija je obezbijedila idealne resurse za implementaciju 5G mobilnih mreža visokih performansi i kapaciteta, te postavila temelje za dalja ulaganja u infrastrukturu.

“Ne pratimo najnovije trendove samo u tehnologiji, već i komuniciramo drugačije, jer novo doba i u toj oblasti podrazumijeva brzinu, jasnoću i ravnopravan odnos. Korisnicima je na raspolaganju MojOne aplikacija gdje imaju mogućnost da realizuju većinu svojih zahtjeva, a putem WebChat platforme u roku od jednog minuta mogu da stupe u kontakt sa One agentima, što je ubjedljivo najbrži i najdirektniji pristup korisničkoj podršci”, naveo je Đurović.

Kako ističe, korisnicima su na raspolaganju osiguranje telefona i mogućnost plaćanja računa u poslovnicama, a kada putuju i One Travel roming internet dodaci koji važe u 31 evropskoj zemlji, ali i Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i Kanadi.

Pored ovoga, poručuju iz kompanije, uz One je tu uvijek više interneta, a i petak je postao mnogo zabavniji.

“Uz digitalnu grebalicu One petak korisnici svakog petka mogu “ogrebati” gigabajte i dodatne minute kod kuće i u romingu, pametan sat, bežične slušalice i super modele telefona, dok je kao glavnu nagradu moguće osvojiti i najnoviji iPhone 14,” podsjetio je Đurović.

Kao društveno-odgovorna kompanija, One snažno podržava zajednicu u kojoj posluje.

Naročit doprinos daje kroz segment obrazovanja u okviru koga obezbjeđuje učenicima širom Crne Gore računarske učionice po mjeri digitalnog doba, dok za dobrobit studenata kontinuirano ulaže u partnerstvo sa Elektrotehničkim fakultetom.

U kompaniji ističu da su ponosni na saradnju sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, koja im je donijela epitet Olimpijske mreže Crne Gore.

“One je svoje ime vezao i za dva projekta u kulturi, Underhillfest u Podgorici i Wild Beauty Art Festival na Žabljaku, čime je snažno doprinio promociji umjetnosti u Crnoj Gori, dok će u narednom periodu dodatno ojačati svoj angažman u oblasti zaštite životne sredine”, dodaje se u saopštenju.

Ta zalaganja, kako ističu u kompaniji, nijesu ostala neprimijećena, zbog čega je po ocjeni Unije poslodavaca, One ove godine bio dobitnik nagrade za društveno odgovorno poslovanje u kategoriji Briga za zajednicu.

“Nedavno je kompanija postala i prvi laureat prestižne nagrade Najposlodavac po mjeri djece i porodice, koju su utemeljili Asocijacija menadžera Crne Gore i UNICEF. To je ujedno i prvi put da se ova prestižna nagrada dodjeljuje nekom poslodavcu u Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije