fbpx
NaslovnicaMINA BusinessGlavni grad će pomoći izradu biznis planova

Glavni grad će pomoći izradu biznis planova

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad će pomoći izradu biznis planova zainteresovanih za konkurs za podršku biznis idejama na području Stare Varoši, u želji da se dođe do što boljih i kvalitetnijih biznis rješenja.

“Zbog velikog interesovanja građana, a u želji da dođemo do što boljih i kvalitetnijih biznis rješenja koja će biti dugoročno održiva i čime će Staroj Varoši vratiti nekadašnja prepoznatljivost i autentičnost, Glavni grad će osim finansijske podrške svim zainteresovanima pomoći da koncipiraju svoje biznis ideje u biznis planove”, navodi se u saopštenju.

Iz PG Biroa saopšteno je da se zainteresovani mogu javiti na telefon +382 020 665-041 ili email [email protected] najkasnije do 5. septembra, nakon čega će biti povratno informisani.

Glavni grad Podgorica raspisao je konkurs za podršku biznis idejama na području gradskog naselja Stara Varoš.

Za taj projekat planirana su bespovratna sredstva u iznosu od 50 hiljada EUR za realizaciju biznis ideja kojima se u Staroj Varoši podstiče ekonomski razvoj i proizvodnja, razvoj zanatske, ugostiteljske i trgovinske djelatnosti i turizma, očuvanje životne sredine i održivi razvoj, kao i afirmacija i valorizacija kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti ovog dijela Podgorice.

Konkursom je predviđeno da biznis ideja bude predstavljena kroz biznis plan, a maksimalni iznos odobrenih sredstava iznosiće 12,5 hiljada EUR. Jedno lice može konkurisati sa najviše dva biznis plana od kojih će jedan biti podržan.

Prijave na konkurs podnose se u roku od 30 dana od objavljivanja konkursa u dnevnom štampanom mediju odnosno najkasnije do 18. septembra.

Sve informacije o konkursu, kao i detalji u vezi sa prijavom dostupni su na linku https://podgorica.me/storage/16117/5f3b7645475cd_Konkurs.docx

Najčitanije

Futsal reprezentacija na turniru u Novigradu

Podgorica, (MINA) - Omladinska futsal reprezentacija Crne Gore naredne sedmice učestvovaće na turniru u...