fbpx
NaslovnicaMINA BusinessFormiraće Komisiju za ispitivanje poslovanja Budvanske rivijere

Formiraće Komisiju za ispitivanje poslovanja Budvanske rivijere

Budva, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera jednoglasno je na sjednici u utorak donio odluku o formiranju Komisije za ispitivanje poslovanja te kompanije.

„Na sjednici je donijeta i odluka o sazivanju 20. redovne Skupštine akcionara na kojoj će akcionari odlučivati o imenovanju revizora za ovu godinu i izmjenama i dopunama Statuta. Skupština će se održati 20. septembra“, navodi se u saopštenju kompanije.

Odbor direktora je, kako su kazali, dao saglasnost da izvršni direktor preduzme sve pripremne aktivnosti potrebne za izradu i realizaciju projekta rekonstrukcije Turističkog naselja (TN) Slovenska plaža i podizanja standarda soba kategorisanih sa tri zvjezdice na standard soba kategorisanih sa četiri zvjezdice.

„Posvećeni politici društveno odgovornog poslovanja, Odbor direktora se saglasio da 50-oro djece iz Novog Sada, čiji roditelji nijesu u mogućnosti da im obezbijede ljetovanje na moru, besplatno borave deset dana u smještajnim jedinicama Budvanske rivijere“, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su podsjetili da su 17. juna ove godine, odlukom Skupštine akcionara, u novi Odbor direktora imenovani Mijomir Pejović, Nebojša Janović i Aleksandar Jeličić, kao predstavnici državnog kapitala, Vladimir Sekulić, ispred AIK banke i Jovan Purar kao predstavnik Tandexon limited.

Odborom direktora predsjedava Pejović.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...