fbpx
NaslovnicaMINA BusinessEkonomska stabilnost države i standard građana prioriteti

Ekonomska stabilnost države i standard građana prioriteti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ekonomska stabilnost države i standard građana prioriteti su Demokratske partije socijalista (DPS), bez obzira da li je na vlasti ili u opoziciji, saopštili su njeni predstavnici.

Kandidat za poslanika sa liste Odlučno za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović, Radule Novović, kazao je da su se predstavnici tehničke vlade, bez obzira na kontroverze koje prate formiranje nove izvršne vlasti, danas sastali sa pojedinim kandidatima za ministre zaduženim za oblast ekonomije i finansija.

„Tim činom su pokazali savjestan odnos prema javnim finansijama države i njihovoj održivosti, kao što se očekuje od svakog odgovornog političkog subjekta, bez obzira da li je na vlasti ili u opoziciji“, naveo je Novović u saopštenju.

DPS je, prema njegovim riječima, uvijek posebnu pažnju posvećivao ekonomskoj stabilnosti države i stvaranju uslova za unapređivanje životnog standarda građana.

„U doba pandemije još su veći izazovi pred nama i upravo zato ćemo, i sa nove pozicije, uvijek pokušavati da doprinesemo da se efekti ekonomske i zdravstvene krize na svaki način ublaže. To smatramo našom obavezom prema građanima, ali i dijelom nove političke kulture, koja bi trebalo da postane standard na političkoj sceni Crne Gore“, zaključio je Novović.

Najčitanije