fbpx
NaslovnicaMINA BusinessĐurišić pohvalio način na koji Vlada stimuliše određeni kadar

Đurišić pohvalio način na koji Vlada stimuliše određeni kadar

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Bivši dugogodišnji direktor Montenegro Airlinesa (MA) Zoran Đurišić je, komentarišući ugovor o radu izvršnog direktora avio-kompanije ToMontenegro, Predraga Todorovića, pohvalio način na koji Vlada stimuliše određeni kadar.

„Nakon što sam pročitao danas u medijima detalje ugovora Todorovića, moram pohvalno prokomentarisati način na koji Vlada stimuliše određeni kadar. To je pravi put kojim treba ići, pogotovo kada se radi o uspješnoj avio-kompaniji“, rekao je Đurišić agenciji Mina-business.

On je, na osnovu ličnog iskustva, poručio da se radi o jednom od najtežih poslova u zemlji, ako ne i najtežem i najodgovornijem.

„Prisjećam se svojih početaka kao osnovača MA, kada stimulacije uopšte nijesu postojale. Za prvih deset godina poslovanja MA zaradio sam manje novca nego Todorović za osam mjeseci, a kompanija je u tom periodu prevezla više miliona putnika“, zaključio je Đurišić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

telekom

Telekom sjutra predstavlja poslovne rezultate za prvi kvartal

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Crnogorski Telekom će sjutra održati Konferencijski poziv sa analitičarima i investitorima,...