fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDrvce dizajn i GuGu marame do kraja mjeseca u Delta City-ju

Drvce dizajn i GuGu marame do kraja mjeseca u Delta City-ju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Drvce dizajn i GuGu marame za dojenje do kraja mjeseca predstavljaju svoje proizvode u šoping molu Delta City, u okviru projekta podrške kreativnom preduzetništvu,

Glavni grad Podgorica, u saradnji sa tržnim centrom Delta City i marketinškom agencijom Strategist, i ove godine nastavlja da realizuje projekat podrške kreativnom preduzetništvu.

Drvce dizajn je, kako je saopšteno iz PG Biroa, porodična priča koju su osnovali roditelji koji su maštali o kutku novog člana porodice.

“Ovaj brend ima ponudu personalizovanih, dekorativnih i edukativnih proizvoda, poklon-paketića za bebe i stariju djecu, kao i dječiji namještaj. Pored jednostavnog, minimalističkog i lijepog dizajna, akcenat je na kvalitetu i dugovječnosti sirovina sa željom da proizvodi budu trajni i čuvaju uspomene na djetinjstvo”, navodi se u saopštenju.

GuGu marame za dojenje dizajnirane su od savjetnice za dojenje, kao najznačajnijeg načina ishrane za bebe.

“Ova marama je jedinstven proizvod na tržištu i zamišljena je da osim komfora služi i kao zaštita. Tim koji stoji iza ovog brenda pruža i besplatne savjete i podršku za sve zainteresovane majke, ne bi li na taj način pomogle i ohrabrile ih da doje svoje bebe”, dodaje se u saopštenju.

Iz PG Biroa su pozvali sugrađane da do kraja mjeseca posjete centralni prostor u šoping molu Delta City koji dijele Drvce dizajn i GuGu marame.

Kroz konkurs podrške kreativnom preduzetništvu omogućena je finansijska podrška u iznosu od dvije hiljade EUR, besplatan prostor za promociju u Delta City-ju, kao i marketing strategiju za prezentaciju proizvoda.

Glavni grad je, kao i prethodnih godina, za ovogodišnje kreativne preduzetnike izdvojio 24 hiljade EUR, a do sada je, zahvaljujući tom konkursu, 36 kreativnih preduzetnika dobilo priliku da unaprijedi svoj biznis.

“Projekat podrške kreativnom preduzetništvu je u prethodnom periodu bio ne samo važan oslonac postojećim biznisima, već i zamajac pri pokretanju novih preduzetničkih ideja, ne samo iz Podgorice, već iz cijele Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Predstavili investicije u sektoru turizma

Podgorica, Tirana, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo turizma, ekologije, održivog i razvoja sjevera predstavilo je na...