fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDostavili javno obavještenje o porezu na nepokretnosti

Dostavili javno obavještenje o porezu na nepokretnosti

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Uprava lokalnih javnih prihoda obavijestila je sve vlasnike nekretnina na teritoriji Glavnog grada da je obavila dostavljanje javnim obavještenjem svih neuručenih rješenja o utvrđenom porezu na nepokretnosti za prošlu godinu.

„Obavještavaju se svi vlasnici nepokretnosti na teritoriji Glavnog grada Podgorica da je Uprava lokalnih javnih prihoda, na osnovu Zakona o upravnom postupku a u vezi člana odluke o organizaciji i načinu rada uprave Glavnog grada obavila dostavljanje javnim obavještavanjem, svih neuručenih rješenja o utvrđenom porezu na nepokretnosti za prošlu godinu, 23. februara”, navodi se u saopštenju.

Budući da dostavljanje tog akta nije bilo moguće realizovati na jedan od načina propisanih članovima Zakona o upravnom postupku, ova Uprava vrši njegovo dostavljanje javnim obavještavanjem, odnosno objavljivanjem na oglasnoj tabli ove Uprave, na internet stranici Glavnog grada Podgorica (podgorica.me) i na portalu eUprave (euprava.me).

“Dostavljanje javnim obavještavanjem smatra se izvršenim po isteku roka od deset dana od objavljivanja pismena. Datum isteka roka je ponedjeljak”, navodi se u saopštenju.

Uvid u obrazloženje se može obaviti lično u prostorijama Uprave lokalnih javnih prihoda, ul. Vuka Karadžića br. 16, kancelarija broj 10.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije