fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDonesi.com je sada Glovo

Donesi.com je sada Glovo

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Platforma za dostavu hrane Donesi prestala je sa dostavom narudžbina i njihovo poslovanje je preuzeo Glovo, jedan od vodećih svjetskih igrača u dostavi.

Iz kompanije Glovo je saopšteno da Donesi od danas prestaje sa poslovnim funkcionisanjem i cjelokupan sadržaj sa aplikacije i web sajta već je prebačen na Glovo. Korisnici aplikacije Donesi u Crnoj Gori će biti preusmjereni na Glovo kroz personalizovane linkove i biće u mogućnosti da se sa lakoćom, u svega par koraka prijave na Glovo.

„U isto vrijeme, korisnici koji posjećuju sajt Donesi.com će biti preusmjereni na Glovo web stranicu. Svi restorani koji su prethodno bili dio ponude Donesi, uključujući Home of Gyros, Goodfellas i Garden, sada su dostupni na Glovo aplikaciji i web stranici, tako da korisnici mogu i dalje uživati u svojoj omiljenoj hrani, piću i grickalicama“, navodi se u saopštenju.

Glovo aplikacija takođe sadrži više od 250 restorana, uključujući piceriju Sicilija, Minhen pub i Venom. Pored hrane, Glovo se udružio sa Franca supermarketima i brendovima kao što su C market, Euro Petrol i Bonella, a omogućava i dostavljanje namirnica i domaćih proizvoda, poput svježeg mesa i ribe, poklona, cvijeća, osvježavajućih napitaka, proizvoda za ljepotu i njegu.

Regionalni generalni menadžer Glovo za jugoistočnu Evropu, Viktor Rakariu, kazao je da je Crna Gora tržište koje je zaista dobro prihvatilo platforme za dostavu i vrlo su uzbuđeni što su dio njih.

„Naši korisnici mogu biti uvjereni da smo zaista naporno radili da na Glovo aplikaciji i web sajtu pružimo njihov omiljeni sadržaj u najkraćem roku od najave preuzimanja Donesi, a naročito da im omogućimo istu ponudu hrane u kojoj najviše uživaju i koju najradije naručuju”, rekao je Rakariu.

On je dodao da u kompaniji čvrsto vjeruju da su spajanjem sadržaja i operativne stručnosti Glovo i Donesi u jednu platformu, sada u mogućnosti da pruže puno bolje cjelokupno korisničko iskustvo i time povećaju zadovoljstvo njihovih korisnika.

Glovo je u maju objavio da je sklopio ugovor o akviziciji Donesi kako bi proširio uticaj kompanije u centralnoj i istočnoj Evropi. Glovo je trenutno prisutan u sedam gradova u Crnoj Gori, uključujući Podgoricu, Cetinje, Budvu, Bar, Tivat, Kotor i Herceg Novi.

Glovo je pionirska aplikacija za dostavu više kategorija proizvoda i jedna od vodećih svjetskih platformi za dostavu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, posluje u jugozapadnoj Evropi, istočnoj Evropi i podsaharskoj Africi. Aplikacija povezuje korisnike s restoranima, lancima prehrambenih proizvoda, apotekama i maloprodajnim objektima, a obuhvata i kategoriju “bilo šta” koja omogućava korisnicima da naruče sve što žele.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije