fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDobar poslovni početak godine Aerodroma

Dobar poslovni početak godine Aerodroma

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Aerodromi Crne Gore su, prema prvim statistikama, u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom prošlogodišnjem periodu, što je odličan poslovni početak godine, saopštio je izvršni direktor kompanije, Danilo Orlandić.

On je kazao da skoro 15 hiljada putnika više daju za pravo da u kompaniji vjeruju da će to biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore.

“Osim porasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dvije vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama”, naveo je Orlandić u saopštenju.

On je najavio da će već 23. februara biti otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice letjeti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon.

“Sve veći broj linija koje otvaramo sa najprestižnijim avio kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije”, smatra Orlandić.

Prema njegovim riječima, građani, zahvaljujući dobrim ugovorima koje Aerodromi imaju sa low cost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unapređuju svoj lični i profesionalni život.

Najčitanije

Budućnost Voli u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Budućnost Volija plasirali su se u polufinale plej-ofa ABA lige. Budućnost...