fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDo 15. juna neće naplaćivati naknadu na transakcije elektronskog bankarstva

Do 15. juna neće naplaćivati naknadu na transakcije elektronskog bankarstva

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Podgorička banka produžila je do 15. juna obustavu naplate naknade na transakcije elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama.

„Banka je željela da olakša upotrebu elektronskih kanala plaćanja pa je privremeno, od 16. marta do 15. maja, ukinula naknade na transakcije klijenata putem elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama građana na bankomatima drugih banaka, a sada taj period produžava do 15. juna“, navodi se u saopštenju.

U tom periodu, svim građanima, korisnicima debitnih kartica, odnosno Vise Debit, Mastercard Debit ili Mastercard Gold Debit, koje je izdala banka omogućeno je besplatno podizanje novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori.

„Podsjećamo da je podizanje ovim karticama na bankomatima Podgoričke banke takođe besplatno“, dodaje se u saopštenju.

Klijentima građanima koji su korisnici E-banking i M-banking servisa je, takođe od 16. marta, omogućeno besplatno obavljanje svih transakcija putem tih servisa koje će trajati sve do 15. juna.

Podgorička banka je, u skladu sa poboljšanjem epidemiološke situacije u Crnoj Gori, ali i potrebom daljeg opreza u prevenciji širenja koronavirusa, nastavila da preduzima niz koraka u cilju podrške svojim klijentima.

„U cilju prevencije virusa i zaštite i klijenata i zaposlenih u banci i dalje su pojačane higijenske mjere u upravnoj zgradi banke, kao i u ekspoziturama“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije