fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDesignBox predstavlja igricu u Delta City-ju

DesignBox predstavlja igricu u Delta City-ju

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Na centralnom štandu u šoping molu Delta City, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu koji Glavni grad realizuje u saradnji sa Delta Cityjem i kompanijom Strategist, ovog mjeseca svoje proizvode predstavlja DesignBox sa društvenom igrom Ne brigaj čoče.

Iz PG Biroa je saopšteno da je igrica Ne brigaj čoče zamišljena kao društvena edukativno-zabavna igra za sve generacije, koja ujedno zadovoljava i određene suvenirske karakteristike.

“Djeca i školarci u njoj prepoznaju zabavu, dok se stariji mogu edukovati na zabavan način. Osim edukativnih informacija, igrica sadrži i veliki broj autorskih ilustracija crnogorske flore i faune, istorijskih spomenika i znamenitosti, kao i geografskih lokacija, čime se i Crna Gora može vizuelno doživjeti kroz igricu”, navodi se u saopštenju.

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj posjetio je nove kreativne preduzetnike i izrazio zadovoljstvo što se realizacija ovogodišnjeg konkursa uspješno privodi kraju.

On je najavio i novi konkurs koji će uskoro biti objavljen i pozvao sve kreativne preduzetnike iz Crne Gore da se prijave, kako bi i u godini koja dolazi podržali vrijedne preduzetnike.

Vlasnica i dizajnerka u grafičkoj agenciji DesignBox, Jadranka Simonović, govoreći o proizvodu koji predstavlja, zahvalila je Glavnom gradu koji je pokrenuo projekat, zahvaljujući kojem je dobila priliku da unaprijedi i dodatno promoviše svoju kreativnu ideju.

Ona je pozvala i ohrabrila sve kreativce, dizajnere, mlade preduzetnike, start up-ere da krenu sa nekim zanimljivim formama proizvoda i da prate konkurse Glavnog grada koji nastavlja da pruža važnu podršku preduzetnicima.

Od početka ove godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi – Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty, Radionica pašte, Agate, Sleepy Butts, Mafalda, Crnogorski ruksak i Montenegrina.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...