fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDedić: Hotel Chedi popunjen do kraja avgusta

Dedić: Hotel Chedi popunjen do kraja avgusta

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Kapaciteti hotela Chedi u kompleksu Luštica Bay u potpunosti su popunjeni, saopštila je menadžerka marketinga i prodaje u hotelu, Leonarda Dedić i dodala da po neku slobodnu sobu imaju tek od kraja avgusta.

Ona je za Radio Tivat kazala da se trenutno radi na punjenju kapaciteta u septembru i oktobru.

“Puni su svi kapaciteti i u samom naselju, koji su bukirani još prije mjesec/mjesec i po. Uglavnom je u pitanju region, ali otvorena su i neka nova tržišta kao što je tržište Njemačke”, kazala je Dedić.

Ona je rekla da je u odnosu na 2019. godinu špic sezone 30 odsto bolji, kako po broju gostiju tako i po prihodima koje su ostvarili.

„I predsezona je u poređenju sa 2019. takođe bila bolja oko 20 odsto, a već za postezonu imamo u prosjeku potvrđenih 50 odsto kapaciteta. Spremali smo se za postsezonu tako da bi to trebalo da bude i rezultat našeg rada“, objasnila je Dedić.

U Chediju se nadaju da će epidemiološka situacija biti povoljna i da se neće otkazivati rezervacije koje su potvrđene.

Ranije su gosti uglavnom bili sa tržišta Velike Britanije, Njemačke, Austrije i Švajcarske, ali sa pandemijom to se promjenilo pa su se preorjentisali na lokalno, odnosno regionalno tržište.

Na prvom mjestu tokom glavne turističke sezone je tržište Srbije, a onda slijede gosti iz Rusije, Ukrajine, Kazahstana, ali ne zaostaje ni Njemačka, Švajcarska i Albanija.

U Chediju su posebnu pažnju posvetili obogađivanju ponude, mnogo je sadržaja i za odrasle i za djecu, a ponudu su dijelom usmjerili ka aktivnom i zdravom načinu života.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije