fbpx
NaslovnicaMINA BusinessDaruju korisnike aplikacije MojNovčanik

Daruju korisnike aplikacije MojNovčanik

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka je, u saradnji sa Mastercardom, pripremila novu akciju za sve postojeće i nove korisnike mobilne aplikacije MojNovčanik, odnosno promo kodove u vrijednosti od pet EUR namijenjene za trgovinu u TeaMedica apotekama.

“Svaki korisnik aplikacije MojNovčanik koji od danas do 10. decembra obavi makar jednu transakciju aplikacijom u bilo kojoj prodavnici dobiće SMS sa kodom u vrijednosti od pet EUR koje može iskoristiti isključivo u TeaMedica apotekama”, navodi se u saopštenju Hipotekarne banke.

Jedan korisnik ima pravo na jedan kod.

Promotivna akcija trajaće do 10. decembra, a kodovi se mogu iskoristiti do kraja godine.

Iz banke su podsjetili da aplikacija MojNovčanik omogućava brzo, sigurno i beskontaktno plaćanje, uz pomoć mobilnog telefona, na POS terminalima koji prihvataju Mastercard platne kartice.

Prednost ove aplikacije je što je dostupna svima koji posjeduju Visa ili Mastercard platnu karticu izdatu bilo gdje u svijetu.

“Da bi mogli da koriste pogodnosti mobilnog plaćanja, korisnici treba da preuzmu i instaliraju aplikaciju MojNovčanik sa Google Play Store-a i da se uspješno registruju”, navodi se u saopštenju.

Putem te aplikacije, korisnikov mobilni telefon postaje i njegov novčanik, a velika pogodnost je što je potreban samo jedan PIN KOD za plaćanje svim karticama koje su unijete u aplikaciju MojNovčanik.

Aplikacija MojNovčanik je besplatna i ne postoje dodatni troškovi prilikom plaćanja putem te aplikacije.

Najčitanije