fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrnogorske kompanije na sajmu u Tirani

Crnogorske kompanije na sajmu u Tirani

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Privredna komora (PKCG), kao višegodišnji učesnik i partner, organizovala je nastup crnogorskih kompanija na Međunarodnom sajmu Klik ekspo, koji se do nedjelje održava u Tirani.

Iz PKCG su kazali da je Klik ekspo Tirana postao centar za umrežavanje koji njeguje više od 250 izlagača i 19 hiljada posjetilaca koji dolaze iz 15 zemalja i predstavljaju vodeće kompanije željne razmjene znanja i novih rešenja u različitim sektorima, uključujući građevinarstvo, obnovljivu energiju, poljoprivredu, bezbjednost i digitalizaciju.

“Ovo izdanje Međunarodnog sajama u Tirani oblikovano pod lajtmotivom Misli globalno, prihvati digitalno, kao odgovor na brz tempo preplitanja globalnih tržišta i iz dana u dan sve kohezivnije u eri meta-biznisa i digitalizacije”, navodi se u sapštenju.

Ponudu je na zajedničkom štandu, površine 80 metara kvadratnih, predstavilo je 16 crnogorskih kompanija iz sektora proizvodnje hrane, pića, turizma, metalne industrije i uslužnih djelatnosti.

Nastup na Sajmu je omogućio izlagačima da predstave proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, te steknu nove poslovne kontakte.

Izlagači su bili Plantaže, Jadranaski sajam Budva, Vagar, Remid Vis, hotel Chedi by Luštica, Turističko preduzeće Lipska pećina, Vam Agro – Montetechnology, Jadroagent, Veterinum, Montehum, Jugopapir, Zavod za zapošljavanje, Bordid, kao i poljoprivredna gazdinstva “Macanović” i “Ašanin”.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Institut za javno zdravlje, IJZ, hpv vakcinacija

IJZ: Dodatni termini za HPV vakcinaciju

Podgorica, (MINA) - Institut za javno zdravlje (IJZ) i domovi zdravlja organizovaće tokom naredne...