fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrnogorska turistička ponuda predstavljena u Poljskoj

Crnogorska turistička ponuda predstavljena u Poljskoj

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorska turistička ponuda predstavljena je najznačajnijim turoperatorima na tržištu Poljske u okviru AviaReps roadshowa, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

„Nakon predstavljanja destinacijske turističke ponude u gradovima sjeverne regije Poljske u maju, promocija je nastavljena u okviru drugog roadshowa prezentacijama u južnim poljskim gradovima: Žešovu, Vroclavu, Katovicama i Krakovu“, kazali su predstavnici NTO.

Prezentacijama, kako su dodali, prisustvuju predstavnici preko 150 turoperatora, među kojima su Itaka, Rainbow, Neckermann, Tui, Why not Travel, eTravel, Veneto, Barbara travel, eSky, Orlando travel i Kraktel.

„Poljskim turoperatorima je na raspolaganju i e-learning program, koji podrazumijeva učenje putem interneta o Crnoj Gori i njenoj turističkoj ponudi, kako bi na tom tržištu primjenjujući stečeno znanje prodavali crnogorski turistički proizvod“, navodi se u saopštenju.

Iz NTO su najavili da će za najuspješnije polaznike kursa, u saradnji sa AviaRepsom i nacionalnim poljskim avio-prevoznikom LOT, u periodu od 30. septembra do 3. oktobra biti organizovano studijsko putovanje u Crnu Goru.

Za srećne dobitnike roadshow nagradne igre podršku su pružili hoteli Falkensteiner Montenegro, Ramada, Regent Porto Montenegro i turistička agencija Explorer.

Crnu Goru je prošle godine posjetilo 23 odsto više turista iz Poljske, dok je rast broja noćenja veći 19 odsto. Pozitivni trendovi nastavili su se i u ovoj godini kada je tokom prvih šest mjeseci u hotelima boravilo 22,5 odsto više turista, koji su ostvarili 26 odsto više noćenja.

NTO, u okviru promotivnih aktivnosti na poljskom tržištu, učestvuje kao partner na AviaReps roadshowu, koji je počeo u ponedjeljak i traje do sjutra.

NTO planira da u cilju što boljeg pozicioniranja Crne Gore kao turističke destinacije na poljskom tržištu, u narednom periodu organizuje studijske posjete renomiranih medija, kao i učešće na sajmu turizma TT Warsaw.

Najčitanije