fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCrna Gora interesantna turskim biznismenima

Crna Gora interesantna turskim biznismenima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crna Gora je veoma interesantna za ulaganje kapitala biznismenima iz Turske, ocijenio je predsjednik Asocijacije turskih biznismena i investitora u Crnoj Gori, Ertac Gungor i dodao da očekuje još bolju saradnju sa opštinama na sjeveru države.

On se sastao sa predsjednikom Bošnjačke stranke (BS), Ervinom Ibrahimovićem u Podgorici, gdje su razgovarali o radu Asocijacije, kao i o potencijalima koje Crna Gora može pružiti investitorima iz Turske.

Gungor je, zahvalivši se na prijemu, saopštio da u narednom periodu očekuje da Asocijacija uspostavi još bolju saradnju sa brojnim opštinama na sjeveru države, kako bi kroz konkretne pripremljene projekte mogli pozvati turske biznismene da investiraju u Crnu Goru.

Ibrahimović je, kako je saopšteno iz BS-a, kazao da je podatak da je skoro četvrtina stranih kompanija koje posluju u Crnoj Gori iz Turske, pokazatelj dobre poslovne klime, ali i odnosa između dvije države.

Ibrahimović je naveo da ga raduje veliko interesovanje biznismena iz Turske, uz napomenu da sjever Crne Gore pruža ogromnu šansu za ulaganje.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije