fbpx
NaslovnicaMINA BusinessCijene komunalnih vezova formira Morsko dobro

Cijene komunalnih vezova formira Morsko dobro

Budva, (MINA-BUSINESS) – Aktuelne cijene komunalnih vezova u Luci Budva propisalo je Morsko dobro, koje ih predlaže i odobrava, saopštili su iz Dukley Marine i dodali da, pored pravnog nasilja protiv te kompanije, svjedoče i lažnim optužbama.

Iz te kompanije su reagovali na navode predsjednika Upravnog odbora Morskog dobra, Blaža Rađenovića, koji je prilikom potpisivanja, kako su rekli, nezakonitog ugovora sa Opštinom Budva, kazao da nikada više nećemo doći u situaciju da cijena komunalnog veza bude koliko je bila do sada.

“Rađenović je drsko insinuirao da su cijene komunalnih vezova formirane od Dukley Marine i da su previsoke. Ovo je apsolutna neistina jer visinu naknada komunalnih vezova predlaže, a zatim i odobrava isključivo Morsko Dobro. U skladu sa tim, aktuelne cijene su propisane od JPMD, na čijem čelu je isti Rađenović”, navodi se u saopštenju.

Dukley Marina je, kako se dodaje, isključivo smanjivala cijene koje je odredilo Morsko dobro.

“Odobrili smo niz popusta i benefita za korisnike komunalnih vezova, kao što su popust deset odsto na osnovu članske karte ribarskih udruženja Širun, Tuna i Delfin, kao i popust 20 odsto za sva plovila koja su registrovana za ribarenje”, navodi se u saopštenju.

Iz kompanije su rekli da su odobrili popust 30 odsto za penzionere i 50 odsto za drvene barke, kao i druge benefite u vidu zimovika unutar marine, besplatna dizalica usljed štete i slično.

“Javnost treba da zna da je prvobitna predložena cijena od Morskog dobra bila za barke do pet metara 300 EUR + PDV i da je Dukley Marina samostalno smanjila cijenu na čak 250 EUR + PDV”, zaključuje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije