fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBudva na Sajmu turizma u Beogradu

Budva na Sajmu turizma u Beogradu

Budva, (MINA-BUSINESS) – Nastup Budve na Sajmu turizma u Beogradu obilježiće promocija manifestacija, atraktivnih cijena tokom aprila i maja i druženje sa prijateljima prestižne turističke destinacije, saopšteno je iz Turističke organizacije (TO) Budva.

Poslovne i promotivne aktivnosti Turističke organizacije Opštine Budva, povodom predstojećeg Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, počeće u srijedu, organizacijom B2B sastanaka između budvanskih privrednika i predstavnika turističkih agencija iz Srbije.

“Više od 20 turističkih agencija iskazalo je veliko interesovanje za ponude budvanskih hotelijera i izdavalaca privatnog smještaja koje se odnose na sve periode turističke godine”, navodi se u saopštenju.

Iste večeri, od 20 sati i 30 minuta, u event centru Promenada u Beton hali, u saradnji sa Opštinom Budva, Hotelskom grupom (HG) Budvanska rivijera i Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, TO Budva će ugostiti poslovne partnere, predstavnike turističke privrede Srbije, zvaničnike, predstavnike medija, poznata muzička imena i prijatelje Budve na svečanom koktelu pod nazivom Veče Budve u Beogradu.

Druženje će upotpuniti muzički program u izvođenju Nebojše Vranjevca i Ane Kokić.

Tokom prvog dana sajamskog nastupa, 24. marta u hali 1, na moderno dizajniranom prostoru, posjetioci će biti u prilici da probaju tradicionalne primorske specijalitete koje će im ponuditi dame iz budvanske Organizacije žena.

Dugogodišnja prijateljska i profesionalna saradnja Beograda i Budve biće ozvaničena potpisivanjem Protokola o saradnji dvije najznačajnije turističke organizacije u svojim zemljama, na štandu TO Beograda u 14 sati. Protokol će potpisati direktor TO Beograda Miodrag Popović i v.d. direktora TO Budve, Nemanja Kuljača.

Drugog dana sajma, 25. marta, predviđen je za promociju budvanskih manifestacija, sa posebnim akcentom na Međunarodni turistički karneval koji se, od 29. aprila do 2. maja, nakon dvije godine pauze, održava u Budvi, pod sloganom „Nek živi ljubav“! Pop – rock muzičkim repertoarom na štandu predstaviće se grupa Priganice koju čine Sara Vujačić, Bjanka Marković i Luka Dimitrijević – budvanski studenti u Beogradu.

Veseli Feštađuni će, dijeleći promotivne flajere Knez Mihailovom ulicom, pozvati Beograđane i njihove goste u Budvu tokom prvomajskih praznika na karnevalske svečanosti.

Tokom sva četiri dana sajamskog nastupa, na štandu TO Budve će biti organizovana izvlačenja vrijednih nagrada, koje su za posjetioce pripremili brojni ugostitelji i hotelijeri iz Budve.

Kuljača je kazao da sa velikim zadovoljstvom predstavljaju Budvu na strateški važnom, ali prijateljski još važnijem tržištu Srbije.

“Cilj nam je da pozovemo drage prijatelje u poznatu destinaciju koja ove godine nudi stabilne cijene, promotivne aranžmane tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, lijepe događaje nakon dvije godine pauze i prije svega kvalitet usluga“, rekao je Kuljača.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

djeca, potpisivanje Deklaracije o djeci, mladima i klimatskim akcijama

Danas potpisivanje Deklaracije o djeci, mladima i klimatskim akcijama

Podgorica, (MINA) – Potpredsjednik Vlade Dragoslav Šćekić potpisaće danas Deklaraciju o djeci, mladima i...