fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBrend Agate predstavlja svoje proizvode

Brend Agate predstavlja svoje proizvode

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Brend Agate će ovog mjeseca predstaviti svoje proizvode na centralnom štandu u šoping molu Delta City, u okviru programa podrške kreativnom preduzetništvu.

Program podrške kreativnom preduzetništvu realizuje Glavni grad, u saradnji sa šoping molom Delta City i kompanijom Strategist.

Iz PG Biroa je saopšteno da je Agate zanatska radionica koja nudi crnogorskom tržištu jedinstvena umjetnička djela, kuhinjsku galanteriju i razne dekorativne proizvode.

“Ručno izrađeni i ručno oslikani predmeti predstavljaju pravi spoj tradicionalnog i modernog, a kombinacija drveta i dekorativne smole čine proizvode unikatnim i jedinstvenim”, navodi se u saopštenju.

Svaki proizvod ima karakteristike crnogorskog podneblja, bilo to kroz izbor drveta ili motiv koji se oslikava.

“Proizvode prave kombinujući staklo, keramiku, kamen i platno, uz određenu ručnu ili mehaničku preradu”, dodaje se u saopštenju.

Posjetioci će na štandu biti u prilici da čuju kako su počeli sa radom, te o tradicionalnoj vještini ručnog rada koju koriste za izradu dekorative.

Od početka godine, odnosno kroz ovogodišnji konkurs, do sada su svoje proizvode predstavili domaći brendovi Radionica Krpenka, Petit Paris Clothing, Flamingo Design, Mika rawbeauty i Radionica pašte.

Najčitanije

Izabran novi Odbor direktora CEDIS-a

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) je, u svojstvu Skupštine akcionara Crnogorskog elektrodistributivog...