fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBoravak u privatnom smještaju po znatno povoljnijim cijenama

Boravak u privatnom smještaju po znatno povoljnijim cijenama

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Turistička organizacija (TO) Tivta realizovaće i ove godine kampanju Vaš odmor je u Tivtu, koja domaćim i gostima iz regiona omogućava boravak u privatnom smještaju po znatno povoljnijim cijenama od 20 do 25 EUR po noćenju.

Direktorica TO, Danica Ćeranić Banjević, kazala je da to znači da četvročlana porodica sa dvoje odraslih i dvoje djece do 11 godina šest noćenja u Tivtu mogu priuštiti po cijeni od 120 do 150 EUR.

Kampanja se realizuje drugu godinu zaredom, a izdavaoci privatnog smještaja se za učešće mogu prijaviti tokom naredne sedmice.

Ćeranić Banjević je za agenciju CGNews kazala da je interesovanje izdavaoca smještaja za kampanju veliko i podsjetila da se prošle godine uključilo njih preko 60.

„Ideja je da vrlo brzo krene digitalna promocija kampanje na tržištu regiona, prvenstveno u Srbiji i Bosni i Hercegovini (BiH), jer iz ovih država nije potreban PCR test za ulazak u Crnu Goru. Nadamo se da ćemo privući određen broj turista da vaskršnje i prvomajske praznike provedu u Tivtu“, dodala je Ćeranić Banjević.

Ona je saopštila da TO želi da animira i hotelijere da se priključe sličnoj kampanji, pa se u narednih desetak dana planira i posebna ponuda koja bi obuhvatila samo hotelski smještaj.

Zainteresovani turisti moći će sve informacije o izdavaocima smještaja koji učestvuju u kampanji da pronađu na sajtu TO, gdje će biti svi potrebni podaci i fotografije smještaja. Na toj stranici turisti će moći da direktno bukiraju željeni smještaj.

„Kampanja po ovim cijenama važiće do 15. juna, nakon čega će biti nastavljena pod izmijenjenim uslovima“, objasnila je Ćeranić Banjević.

Vlasnik Sea Point Apart hotela, Đuro Matijević, kazao je da je zadovoljan što se kampanja organizuje i ove godine.

On smatra da kampanja ove godine može biti uspješnija, jer mogu da računaju i na goste iz regiona.

“Očekujemo bolju popunjenost ove godine. Treba voditi opreznu cjenovnu politiku i cijene korigovati i učiniti ih pristupačnim za goste iz regiona“, dodao je Matijević.

Ćeranić Banjević je podsjetila da je ovo period kada se intezivno počinje sa pripremom turističke sezone, pa su u toku aktivnosti na predstavljanju ostale ponude.

Ove godine akcenat stavljaju na promociju pješačkih i biciklističkih staza na najvećoj platformi za aktivni odmor www.outdooractive.com

„Cilj nam je da prije početka sezone kompletna ponuda pješačkih i biciklističkih staza bude na ovoj platformi“, kazala je Ćeranić Banjević.

Osim toga, kako je dodala, Tivat je prošle godine započeo pristup programu Green destinations koji se odnosi na održivo upravljanje destinacijom.

„U narednom periodu nastavićemo sa popunjavanjem kriterijuma u okviru ove platforme kako bi do kraja godine ispunili svih 100 kriterijuma. Smatramo da je održivo upravljanje jedan od ključnih segmenata oporavka destinacije nakon pandemije koronavirusa“, rekla je Ćeranić Banjević.

Ona je zaključila da je TO tokom marta sprovela anketu lokalnog stanovništva, čiji će rezultati biće smjernica za načine razvijanja turističke ponude grada.

Najčitanije

NP Biogradska gora sjutra otvoren za posjetioce

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Nacionalni park (NP) Biogradska gora biće od sjutra otvoren za posjetioce. "Posjetioci...