fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBojanić: Slijedi period donošenja brzih i efikasnih odluka

Bojanić: Slijedi period donošenja brzih i efikasnih odluka

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Novoformirano Ministarstvo kapitalnih investicija u svom djelokrugu aktivnosti sadrži neke od najvažnijih projekata iz oblasti saobraćaja i energetike, saopštio je resorni ministar Mladen Bojanić i dodao da slijedi puno izazova i period donošenja brzih i efikasnih odluka.

Bojanić se, kako je saopšteno iz Ministarstva, danas sastao sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Judy Rising Reinke, koja mu je čestitala imenovanje, posebno u ekonomski i finansijski izazovnom trenutku, kako za Crnu Goru, tako i na globalnom nivou.

Bojanić je upoznao Rising Reinke sa prioritetima u resoru na čijem je čelu.

“Spremni smo da damo sve od sebe, uz saradnju i podršku koju imamo od međunarodne zajednice, i da idemo naprijed uprkos brojnim izazovima koji su pred nama”, naveo je Bojanić.

On je rekao da je prioritet da se, za početak, okupi tim profesionalaca, koji će svojim znanjem i iskustvom doprinijeti da se pronađu najbolja rješenja za brojna pitanja i dileme sa kojima se suočavaju u resoru kapitalnih investicija.

“Na sastanku je bilo riječi o nacionalnoj avio-kompaniji Montenegro Airlines (MA), planovima vezano za budućnost crnogorskih vazdušnih luka, najvažnijem projektu u putnoj infrastrukturi, auto-putu Bar Boljare, ali i o projektima iz oblasti energetike”, dodaje se u saopštenju.

Rising Reinke je kazala da je američka administracija spremna da pruži punu podršku crnogorskim institucijama u daljem radu, kao prijateljima, partnerima i saveznicima.

Najčitanije