fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBiznis savjetovalište nastavlja da radi

Biznis savjetovalište nastavlja da radi

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Biznis savjetovalište za žene i mlade u Podgorici nakon dvije godine pauze, uzrokovane epidemijom koronavirusa, ponovo počinje da radi.

Savjetovalište je jedna od aktivnosti koju su pokrenuli Sekretarijat za podršku biznis zajednici Glavnog grada i Asocijacija poslovnih žena Crne Gore 2016. godine u cilju unapređenja vještina i znanja mladih ljudi i žena na teritoriji Podgorice u oblasti preduzetništva.

“U periodu od nepune četiri godine usluge je koristilo više od 300 građana, urađeno je više od 50 biznis planova i pokrenuto je preko 30 novih biznisa”, navodi se u saopštenju PG Biroa.

Savjetovalištu će se od ove godine partnerski pridružiti i Unija mladih preduzetnika Crne Gore koja će svojim kapacitetima i iskustvom doprinijeti razvoju preduzetništva mladih u Glavnom gradu.

“Koncepcija rada savjetovališta će ostati nepromjenjena, odnosno jednom sedmično članovi Unije i Asocijacije će svim zainteresovanim građanima besplatno pružati savjete na teme značajne za otpočinjanje i razvoj biznisa, kao što su otvaranje firme, upravljanje finansijama, pravni savjeti, marketing, liderstvo, javni nastup i motivacija”, dodaje se u saopštenju.

Konsultacije će se održavati svakog četvrtka u terminu od 14 do 16 sati u Birziminium hub-u, ulica Vučedolska broj 16. U prvom terminu planiranom u četvrtak, savjete će pružati predsjednik Unije mladih preduzentika Crne Gore, Uroš Bulatović, na temu marketinga.

Plan rada će se blagovremeno objavljivati, a u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama.

Zainteresovani građani svoj termin mogu da rezervišu pozivom na broj telefona Sekretarijata za podršku biznis zajednici Glavnog grada, 020/665-046 ili e-mail-om na adrese [email protected], Asocijacije poslovnih žena Crne Gore i [email protected], Unije mladih preduzetnika Crne Gore.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...