fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBIG CEE zainteresovan za ulaganja u Nikšić

BIG CEE zainteresovan za ulaganja u Nikšić

Nikšić, (MINA-BUSINESS) – Renomirana međunarodna kompanija BIG, koja je odnedavno vlasnik Delta City-ja u Podgorici, zainteresovana je da investira u Nikšić, što bi bio novi korak ka ostvarenju njene strategije da nastavi sa razvojem širom balkanskog regiona.

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević i predsjednik Skupštine Opštine Nemanja Vuković, sastali su se sa generalnim direktorom kompanije BIG CEE, Levom Weissom, i direktorom kompanije Colliers International, Milovanom Novakovićem.

„Weiss i Novaković su zahvalili rukovodstvu Opštine na prijemu i prilici da u direktnom, otvorenom razgovoru, sagledaju perpektive razvoja poslovanja u našem gradu“, saopšteno je iz Opštine Nikšić.

Konstantatovano je da je Opština otvorena za investitore, kao i da je njeno rukovodstvo spremno na svaki oblik saradnje koji će donijeti jasne benefite građanima.

Sastanku su prisustvovali sekretarka Skupštine Opštine Ivana Šljukić, rukovodilac Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje, Marko Perućica, direktor Direkcije za imovinu, Radosav Urošević, direktorica Agencije za planiranje i projektovanje Ana Vukotić i prostorni planer Mirjana Nikolić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije