fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBesplatna izrada 100 veb sajtova za privrednike

Besplatna izrada 100 veb sajtova za privrednike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Glavni grad objavio je javni poziv za besplatnu izradu 100 veb sajtova za zainteresovane privrednike u Podgorici.

Iz Biroa za odnose s javnošću Glavnog grada su saopštili da je složena epidemiloška situacija, koja traje već duže od godinu, otežala poslovanje kompanijama, kako u Podgorici, tako i u čitavom svijetu.

“Glavni grad je, u želji da pomogne privrednicima da lakše prevaziđu ovaj težak period, odlučio da besplatno izradi 100 veb sajtova za sve zainteresovane privrednike u Podgorici”, navodi se u saopštenju.

Sve informacije su dostupne na sajtu www.100sajtova.me putem kojeg će zainteresovani moći da se prijave u roku od 15 dana.

“Sajtove će izrađivati zaposleni u Centru za informacioni sistem Glavnog grada, a podrška obuhvata i zakup domena i hosting za period od godinu”, dodaje se u saopštenju.

Procijenjena vrijednost izrade 100 veb sajtova sa svim dodatnim segmentima iznosi oko 100 hiljada EUR.

“Vjerujemo da će kompanije koje dobiju ovaj vid podrške lakše prevazići krizu u kojoj se nalazimo, imajući u vidu činjenicu da nam digitalizacija u ovom trenutku daje mogućnost savladavanja fizičkih barijera i generalno olakšava poslovanje”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije

Broj putnika u Podgorici 45 odsto veći nego 2019. godine

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Aerodrom Podgorica je od 1. januara do 21. aprila opslužio skoro...