fbpx
NaslovnicaMINA BusinessBesplatan internet za lakši pristup digitalnim uslugama

Besplatan internet za lakši pristup digitalnim uslugama

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korisnici Extra TV platforme koji nemaju internet, od danas do kraja godine dobijaju jedan gigabajt (GB) besplatnog interneta mjesečno, saopšteno je iz Crnogorskog Telekoma.

„Na taj način Telekom u skladu sa svojom misijom – da što većem broju građana Crne Gore omogući pristup najsavremenijim telekomunikacionim servisima – dovodi brzi internet u većinu crnogorskih domova“, navodi se u saopštenju.

Sve što je potrebno jeste da se korisnik, odnosno građanin, preko mobilnog telefona, tableta ili laptopa poveže na svoju Wi-Fi mrežu i aktivira besplatan internet.

Uputstvo za aktivaciju dostupno je na Extra TV portalu, internet stranici www.telekom.me i pozivom na broj 1500.

Iz Telekoma su kazali da time žele da svim građanima koji nemaju pristup brzom internetu omoguće i olakšaju dostupnost digitalnih usluga i informacija.

Menadžer za razvoj proizvoda u Telekomu, Marjan Popović, kazao je da je internet postao nezamjenljiv alat za sve veći broj građana, pružajući priliku za bolje informisanje, obrazovanje, trgovinu i servise javne uprave.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što na ovaj način veliki dio naših korisnika stiče mogućnost da osjeti prednosti digitalnog društva. Napredna Telekomova infrastruktura omogućava da se sami proces priključenja na internet obavi brzo i jednostavno“, rekao je Popović.

Korisnici mogu, ukoliko potroše besplatni internet, da nastave surfovanje aktivacijom jedne od Internet na klik opcija preko Extra TV portala, ili pretplatom na neki od standardnih Internet paketa iz ponude Telekoma.

Najčitanije